Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Pompa Beton Immer

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum 3 luni 45.000 EUR
Tip

Utilaje industriale și de construcții

Pompa beton IMER BOOSTER 15 R REMORCABILA, capacitate de pompare 2-15 MC/h, motor diesel 28,4 cp Yanmar răcit cu apă. Pompa cu sistem soft spritz ce asigura o mare capacitate de pompare chiar și la un debit mic. Cuva beton cu vibrații, grila de protecție cu vibrator 12 V, sistem hidraulic, panou de control electromecanic, kit înlocuire piston pompare, bara tractare sau remorcare cu kit înmatriculare, cutie accesorii.
Kitul de pompare beton conține furtun și 13 buc conducte otel DN 4'' și cuplajele aferente, in total 42 m lungime.
De asemenea pompa vine însoțită de kit gresare automată.
Pompa nu a fost folosita niciodată fiind practic nouă. Prețul de la importator pentru pompa și toate accesoriile este de 74.000 euro TVA inclus.
Prețul din anunț conține TVA.

Se poate vedea in Bistrita

45 000€ Negociabil

Marcă: Alta
Model: 15
An fabricație: 2019

Publicat prin CarZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici