Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Pregatitor-vopsitor auto, Franta

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 3.000 EUR
Domeniu de activitate

Maşini / Auto

Ţară

Franța

Intra Interim, agent de munca temporara Autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta, Belgia si Germania pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Intra Interim recruteaza Pregatitor - vopsitor auto pentru un client din Franta, zona Lille.

Descrierea Candidatului Ideal:

-Experienta in domeniu - obligatoriu

-Permis de conducere categoria B - reprezinta un avantaj

-Cunoasterea limbii franceze - reprezinta un avantaj

-Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom (sa fiti capabil sa va descurcati si singur), sa fiti serios si responsabil

Descrierea Misiunii:

-Se lucreaza in atelier multi-marca, pe autovehicule

Avantaje/Beneficii:

-0 taxe sau comisioane

-Cazare (camera individuala) si transport asigurate de catre angajator

-Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni

Informatii salariale:

-Salariu 3000 euro net/luna

-Program 45 ore/saptamana

Mai multe detalii la numerele de telefon 0751 164 584 sau 0751 011 654 in intervalul orar 10:00-17:00 de luni pana vineri.

Pentru a afla mai multe informatii despre compania noastra si pentru a cunoaste intreaga echipa, va invitam sa accesati site-ul nostru oficial Intra Interim.

Prin apelarea numarului de telefon afisat in anunt sau prin trimiterea de mesaje catre acesta va exprimati in mod liber si neechivoc consimtamantul privind furnizarea informatiilor necesare derularii procesului de recrutare cu societatea HR Intra Interim SRL. Consimtamantul poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Avand in vedere faptul ca acest anunt va fi promovat, este posibil ca in momentul in care incercati sa luati legatura telefonic cu angajatorul sa fie deja intr-un alt apel si sa nu va poata raspunde.

Ce trebuie sa faceti in aceasta situatie?

Va asigurati ca ati apelat intr-o zi lucratoare si la o ora rezonabila, apelati angajatorul mai tarziu sau lasati un mesaj text.

Publicat prin JobZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Muncă în străinătate din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Voluntari
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

anglia
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici