Anunțul a fost dezactivat!

Preluare Afacere In Dorobanti

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 178.000 EUR
Zona

Dorobanti

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
300

Buna Ziua !
Doresc sa va prezint o preluare de afacere in cartierul Dorobanti -Bucuresti.
Am rugamintea de la bun inceput sa cititi foarte bine acest anunt. Nu se vinde casa/vila/spatiul comercial , doar afacerea care se desfasoara in aceata locatie.
Aceasta afacere este alcatuita din 3 ramuri bine definite care se imbina perfect. La parter avem un bistrou cu o terasa de aproximativ 40 mp , la etajul 1 centru de Wellness dotat cu toata aparatura necesara si la etajul 2 loc pentru petrecere copii.
Bistro-ul se regaseste la parter. Avem binenteles bucataria mobilata si utilata, avem si o terasa de aproximativ 40 mp. Specificul acestui mic restaurant sunt PANCAKES gatite in zeci de feluri ( dulci, sarate, diferite umpluturi, cu somon, cu dovleac, caramelizate cu cognac...etc) plus salate , burgeri....etc. Cu preluarea afacerii veti lua si paginile de Instagram, Facebook, Google unde recenziile de la mii de clienti multumiti sunt peste 4,7 stele. Chiar si in acest moment restaurantul produce, cei de la Glovo, Tazz, Uber Eats sunt prezenti zilnic pentru a prelua comenzile.
Centru SPA & Wellness este la etajul 1 dotat si utilat pregatit pentru a incepe chiar de maine activitatea. Ofera atat clasicile facilitati de infrumusetare- coafura, manichiura, pedichiura cat si proceduri ultraperformante de remodelare corporala, cosmetica si chirurgie estetica faciala. Pentru cunoscatori am sa enumar cateva tratamente care puteti sa le desfasurati: Tratament cu oxigen hiperbaric, Mezoterapie Virtuala, Terapie Led, LiftExpress, Elipse Micropen, Implant cu acid hialuronic si Toxina Botulinica.
Lumea Copilariei se desfasoara la etajul 2. Acest concept a venit in sprijinul parintilor, reprezinta atat un loc de joaca cat si un centru educational unde cei mici isi pot aniversa ziua de nastere cat pot participa la ateliere creative si educationale. Acest spatiu este dotat cu labirint de topogane si bile, puzzel gigant pentru castele, 15 jocuri softweare interactive proiectate din tavan, perete de ascensiune.
Atentie: sunt mai multe module de a prelua afacerea
1-toata afacerea (178.000 euro)
2-bistrou +locul de joaca ( se discuta )
3-centru wellness ( se discuta )
Pentru alte multe detalii rog a ma contacta.



Id intern: DA12432

Suprafaţă totală: 420 m²
An finalizare construcție: 1960
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici