Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Preț redus!! Spațiu comercial de închiriat în zona Ul...

Husi, Vaslui Acum o lună 1.700 EUR
Zona

Ultracentral

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
364
 Nu include TVA

Ofertă specială!
Preț chirie 1.700 euro + tva în primul an și 2.000 euro + tva din anul al II-lea.

Vă propunem la închiriere un spațiu comercial situat în zona ultracentrală a orașului Huși.
Spațiul este la etajul unei clădiri noi și are o suprafață utilă de 364 mp. Este la prima închiriere, interiorul este open-space, putând fi compartimentat după bunul plac de viitorul chiriaș.
Fiind situat într-o zonă ultracentrală, cu trafic auto și pietonal intens, spațiul este accesibil din orice parte a orașului. Vizibilitatea, accesul facil, luminozitatea oferită de suprafața vitrată mare, locurile de parcare și posibilitatea expunerii firmei luminoase pe clădire sunt doar câteva dintre avantajele acestei oferte. Se pretează foarte bine pentru activități comerciale de tip showroom, clinică medicală, sală de sport, ateliere educative și de creație, servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală, etc.
Accesul se face pe scările exterioare prin fața clădirii.
Clienții beneficiază de locuri de parcare în curtea imobilului.
Se închiriază pe termen lung.
Se solicită chiria în avans pe prima lună și o garanție contractuală în cuantumul a trei chirii lunare. Utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei, în funcție de consumul lunar.

Contactează agentul pentru informații suplimentare și programarea unei vizionări! Business-ul tău e la un telefon distanță de noul sediu!

Suprafaţă totală: 534 m²
An finalizare construcție: 2022
Vitrină: 22.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 4.0 m
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 10-20
Tip imobil: Mall

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Spații comerciale - Birouri din:

Judetul Vaslui Husi Vaslui Todiresti Negresti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici