Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Preț redus!!! Vânzare - Spațiu comercial P+1, Huși zo...

Husi, Vaslui Acum 2 luni 1.100.000 EUR
Zona

Ultracentral

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
959
 Nu include TVA

RE/MAX Legacy Iași vă propune la vânzare, în exclusivitate și cu comision 0% pentru CUMPĂRĂTOR, o oportunitate de investiție constând într-un spațiu comercial, multifuncțional, desfășurat pe 2 nivele (parter și etaj).
Prezenta ofertă reprezintă o ofertă excelentă pentru investitorii care caută să își diversifice portofoliile incluzând o proprietate comercială cu potențial ridicat, într-o zonă urbană în plină dezvoltare.
Clădirea este compusă din două spații, cu o suprafață totală construită de 1.068 mp, respectiv o suprafață totală utilă de 959,51 mp, din care suprafața de 595,44 mp utili sunt deja închiriați, iar 364,07 mp utili sunt necompartimentați, fiind ideali pentru amenajarea unui showroom de mobilă sau decorațiuni, clinică medicală, etc. având avantajul expunerii directe la strada principală, cu trafic pietonal și auto intens.
Terenul aferent clădirii este de 1.380 mp, amprenta la sol a construcției având 534 mp, iar diferența fiind betonată și amenajată ca parcare pentru clienți.

În cele ce urmează, vă prezentăm cele mai importante avantaje ale acestei proprietăți și motivele pentru care merită să fiți interesat de această ofertă:
1. Locație ideală: Spațiul este amplasat în centrul orașului Huși. Acesta se bucură de o vizibilitate excelentă și de accesibilitate ușoară pentru clienții numeroși din proximitate.
2. Construcție nouă, realizată și dată în folosință (parțial) în anul 2022.
3. Generează venituri pasive pe termen lung, imediat după achiziție.
4. Potențial de creștere a valorii proprietății: Zona este în continuă dezvoltare și există un potențial ridicat de creștere a valorii proprietății pe termen lung. De asemenea, există posibilitatea de a crește veniturile prin închirierea spațiului de 384 mp aflat la etaj.
5. Risc redus: siguranță în ceea ce privește plata chiriei prin parteneriatul existent, probabilitate mică de vacantare a spațiului.
Această proprietate este o alegere investițională excelentă! Fii sigur că va merita timpul, atenția și banii tăi!
Contactează agentul pentru informații suplimentare și programarea unei vizionări!

Suprafaţă totală: 1068 m²
An finalizare construcție: 2022
Vitrină: 22.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 4.0 m
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 10-20
Tip imobil: Mall

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Spații comerciale - Birouri din:

Judetul Vaslui Husi Vaslui Todiresti Negresti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici