Anunțul a fost dezactivat!

PRIMA INCHIRIERE – Garsoniera moderna decomandata – Sanpetru Residence

Sanpetru, Brasov Acum o săptămână 370 EUR
Zona

Sud-Est

Suprafață utilă (m²)

42

An finalizare construcție

2023

Etaj
1

PRIMA INCHIRIERE!!!

Proprietar, ofer spre inchiriere garsoniera moderna, decomandata, bloc finalizat in 2023, situat in complexul Sanpetru Residence, pe strada Universului, nr. 52C, cu o suprafata utila de 37,5 + 5 mp terasa. Se afla la etajul 1 al unui bloc tip P+3. Dispune de 2 locuri de parcare in fata imobilului.

Expunere vestica, situata intre doua apartamente, mobilata si utilata complet, cu structura decomandata si bucatarie separata. Dispune de mobilier nou si electrocasnice noi (centrala proprie Saunier Duval, plita gaz Beko, cuptor electric Beko, hota incorporabila Beko, combina frigorifica NanoFrost Sharp, toaster Tefal, fierbator apa Gorenje, masina de spalat rufe Gorenje, televizor Smart Samsung (+Google Chromecast), aspirator fara sac Rowenta).

Camera 17 mp
Bucatarie 9 mp
Baie 5 mp
Hol 6,5 mp
Balcon 5 mp

2 locuri de parcare disponibile, in fata imobilului.

Pozitionarea deosebita la numai 1 minut distanta de iesirea pe soseaua ocolitoare a Brasovului, dar intr-o zona linistita si retrasa.

De asemenea, este aflat la o distanta scurta, aproximativ 10 min, spre zona comerciala Coresi Shopping Center, supermarketurile Kaufland si Lidl si magazinele de bricolaj Leroy Merlin si Dedeman.
Cartierul beneficieaza de toate facilitatile: gradinita privata, spatii comerciale, pizzerie, farmacie, cabinet medicina de familie, magazin alimentar, cafenea si statie autobuz RATBV, liniile metropolitane 411 si 412.

Imobilul este situat la 15 minute cu auto de Aeroportul International Ghimbav.

Conditii de inchiriere: Se solicita contract pe termen lung, minim 12 luni. Plata in avans pe prima luna din contract si contra-valoarea unei luni de chirie, drept garantie. Desi ne plac animalutele, consideram ca s-ar simti mai bine intr-o curte, asa ca nu putem accepta cazarea lor. Se permite fumatul doar pe balcon.

Utilitatile se platesc separat, in functie de consumul lunar.

Detalii si vizionare la nr de telefon 0721 331 906 – Valentin.

Localizare anunţ

Garsoniere de închiriat din:

Judetul Brasov Sanpetru Brasov Cristian
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici