Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Proprietar casa 5 camere D+P+M, zona Traian Timisoara

Timisoara, Timis Acum 10 luni 249.000 EUR
Zona

Traian

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

180

Suprafață teren (m²)
300
Stare proprietate
Bună

Proprietar vand casa in zona Traian, aproape de zona centrala a orasului, strada este una linistita cu acces facil la mijloacele de transport in comun (autobuz, tramvaiul).

Casa este impartita astfel:

Parter:
Hol intrare
Bucatarie
Baie
Dinning
Living
Dormitor 1
Terasa

Mansarda:
Hol generos
Dormitor matrimonial
Dressing
Dormitor 2
Dormitor 3
Baie
Terasa

Casa a fost renovata in totalitate in anul 2010 (izolatie termica, tamplarie pvc, constructie mansard, etc.). Dispune de toate utilitatile (apa, canalizare, curent, gaz, cablu). Incalzirea se face prin centrala proprie si calorifere, iar racirea prin doua unitati de climatizare. La strada cat si in curte sunt camere de luat vederi.
Accseul auto cand si cel pietonal este comun, curtea fiind separata cu gard, sunt doar doua imobile in curte.

Suprafata utila locuibila 180mp
Suprafata teren 300 mp

Curtea este amenjata cu pomi fructiferi, flori, iaz cu apa curgatoare si doua terase (una in fata casei, iar cealalta in spatele curtii), fiind imprejmuita cu ziduri/gard pentru intimitate si liniste.
Nu suntem interesati de schimburi. Pentru mai multe detalii si poze nu ezitati sa ne contactati la numerele 0723812165.5 sau 0721900017. Pretul se negociaza la fata locului.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici