Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Racitor de aer portabil Dalap COOLER cu telecomanda

Ploiesti, Prahova Acum o lună 300 LEI
Tip

Aparate de aer conditionat

Vand racitor de aer portabil Dalap Cooler in stare foarte buna, cu telecomanda aferenta si doua pastile pentru racire. Nu trimit colet in tara; produsul se vinde personal in Ploiesti.

Daca sunteti interesat, va rog sa ma contactati telefonic (nu raspund la mesaje).

***DETALII DESPRE PRODUS, CONFORM SITE-ULUI PRODUCATORULUI:

>>Dalap COOLER vă va oferi suficientă răcire atunci când utilizați apă rece sau cu gheață într-un rezervor de 4,5 litri. Panoul de celuloză absoarbe apa din rezervor, răcind și umezind astfel aerul de admisie. Pachetul include 2 pastile de răcire pentru a susține lungimea și intensitatea răcirii. Funcțiile ventilatorului și răcitorului pot funcționa, de asemenea, independent. Motorul puternic are 3 viteze reglabile și 3 moduri - modul clasic, natural și de noapte. Unitatea de răcire are o funcție de ionizare care elimină și împrospătează mirosurile din aer. Este posibil să setați o oscilație orizontală pe panoul de control, care suflă aer în lateral. Paletele reglabile manual vă permit să direcționați fluxul de aer în funcție de nevoile dvs. Dalap COOLER are un temporizator de oprire reglabil cu o autonomie de 1 - 12 ore, astfel încât să vă puteți răcori în timpul somnului fără a fi nevoie să opriți unitatea, deoarece se oprește în funcție de setările temporizatorului.

>>Puteți controla cu ușurință Dalap COOLER prin intermediul afișajului LED, care este direct pe unitate, sau puteți utiliza convenabil telecomanda inclusă în pachet. Puteți controla pornirea / oprirea ventilatorului, a răcitorului sau a funcției de ionizare, comutând între 3 moduri și 3 viteze, setați un cronometru sau puteți activa funcția de oscilație orizontală.

>>Răcitorul mobil este echipat cu un filtru de praf lavabil având clasa de filtrare G2 (prinde, de exemplu, frunze, insecte, păr sau fibre textile), puteți fi sigur că aerul rece furnizat va fi lipsit de impurități.

Pe YouTube gasiti mai multe filmulete de prezentare, cautand dupa denumirea produsului (Dalap Cooler).

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici