Anunțul a fost dezactivat!

Restaurant la cheie cu terasa si gradina, Balotesti,Ilfov

Balotesti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 65.000 EUR
Zona

Nord

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
200
Compartimentare
Decomandat
 Preț negociabil

Afacere de vanzare- Restaurant, bistro, la cheie, in Balotesti, Ilfov. Din motive familiale punem la vanzare afacerea noastra de suflet: Bistro, situat pe str Viselor, Balotesti, la intersectia cu strada importanta de legatura DJ200 si totodata, cu singurul drum de acces intr-un cartier rezidential, cu peste 200 de case locuite. Restaurantul infiintat in 2020, cu activitate continua in ultimii 3 ani, are vad format si clientela fidela si se vinde la cheie:
1. interior cu 20 de locuri, bar de interior, cu incalzire in pardoseala si aer conditionat, camere supraveghere
2.Terasa acoperita, inchisa cu obloane, cu incalzitoare, cu bar de exterior, cu bere la draft, 24 de locuri, frigidere display.
3. Terasa de exterior, acoperita, frigider display carne, langa loc gratar, cu curte mare de 1000 m, loc de joaca copii, spatiu de evenimente, cu capacitate mare, inca 100+ de locuri, in gradina, in functie de amenajare evenimente.
4.Bucataria complet utilata si functionala, cu echipament de inalta calitate cumparat de nou, de la Bilancia, foarte bine intretinut, care include, linia calda de 2,80m, sub hota, aragaz 4 ochiuri, grill striat, fripteuza dubla, cuptor Unox, 6 tavi G/N 1/1, cuptor dublu de Pizza, masa rece/banc de lucru cu blat de marmura, cold top/salatiera 10 ingrediente, masa rece 3 usi, congelator, frigidere, aparat curatat cartofi, malaxor aluat,chiuveta dubla spalat vase, chiuveta mica actionata picior, masina de spalat vase profi steeltech Colged , chiuveta spalat vase mari, in a doua zona, frigider display vertical, frigider mare display orizontal, mese de lucru inox, rafturi inox, aer conditionat, camere supraveghere, etc.
5.zone frux tehnologic (zona de splat vase, depozite, receptia marfii, vestiare personal, baie personal, separat baie clienti.
6.mansarda, cat un apartament, cu baie separata, aer conditionat si incalzire in pardoseala, plus doua camere separate si inca o baie si hol generos si camera tehnica-pentru camera supraveghere.
7. chiria avantajoasa

Pret 65000 Euro, restaurant la cheie

Mai multe detalii si programari vizionare la telefon 0732974030 sau 0732974032.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici