Anunțul nu mai este valabil. Vezi mai jos alte anunțuri similare
Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

REZERVAT! Casa single Balotesti, 124 mp, teren 400 mp

Balotesti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 luni 131.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

105

An finalizare construcție
2024
Suprafață teren (m²)
400
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A

ILFOV IMOBILIAR - "O mutare isteata!"

CASA SINGLE PE PARTER BALOTESTI, APROAPE DE CENTRU, 124 MP, LOT TEREN 400MP, TOATE UTILITATILE

Pret: la alb - 131000 euro / finisata - 147000 euro (tva inclus)
Asa cum v-am obisnuit, COMISION 0

Dupa vanzarea integrala a celor 14 case din prima faza, am inceput faza a 2-a cu alte 10 case din care mai avem disponibila doar una.
Te asteptam sa iti alegi finisajele!



Situat departe de zonele aglomerate dar totusi aproape de toate punctele de interes (Scoala, Gradinita, marketuri dar si zone de agrement: Edenland, Therme sau DN1 Value Center). Aproape de statia de autobuz si scoala.
Acces facil in DN1 si Autostrada A3 dar si in noua Sosea de Centura A0.

Case single, central Balotesti, cu un design modern si atragator, desfasurate pe un teren generos de 400 mp, constructie caramida, pe un singur nivel.
Finisajele pot fi alese de cumparator in limita unui buget prestabilit.
Suprafata casei este de 124.2 mp construiti si 104.9 mp utili. Casa este formata din living si bucatarie (cu posibilitatea de a fi inchisa), 2 bai, 3 dormitoare si o terasa superba acoperita.

Utilitati: apa si canalizare la reteaua Balotesti, gaz si electricitate. Incalzirea in pardoseala.

Acceptam inspectie tehnica imobiliara!
Oferim broker pentru obtinerea unui credit imobiliar (comision zero).
Daca doriti o colaborare cu agentia noastra ne puteti contacta sau va asteptam la sediul din Otopeni, str. 23August, nr. 152A.

Contact:
0720.917.777 Petru Orzoi - Consultant Imobiliar
[email protected]

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici