Anunțul a fost dezactivat!

Scara lemn, Fa lépcsők

Odorheiu Secuiesc, Harghita Acum o lună 1.800 EUR Livrare cu verificare
Tip

Materiale de construcții și amenajări

Stare

Nou

Tel:0748570076

Díszítse otthonát egyedi, kézzel készített falépcsővel, melyet a természet erejéből származó nemes fafajtákkal, mint a kőris, bükk, cserefa, cseresznye vagy tölgyfa, készítünk el. Az egyedi megrendeléseket figyelembe véve alkotjuk meg ezeket a lépcsőket, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön stílusához és az otthona egyediségéhez.

Miért válassza ezeket a lépcsőket?

Magas minőségű anyagok: A lépcsőink kizárólag a legkiválóbb fafajtákból készülnek, biztosítva a tartósságot és a gyönyörű megjelenést éveken át.

Egyedi tervezés: Minden lépcsőt egyedileg tervezünk és készítünk el az Ön elképzelései alapján. Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, nálunk megtalálja az ideális megoldást.

Kézműves precizitás: Csapatunk szenvedélyesen és precízen dolgozik azon, hogy minden részlet tökéletes legyen. A kézműves munka látható a részletekben, és garantálja a lépcső hosszú élettartamát.

Egyedi anyagok: Válassza ki a saját fafajtáját - legyen az a meleg tölgy, elegáns cseresznye vagy az időtlen bükk. A választékunkban megtalálja a tökéletes megoldást az otthona számára.

Személyre szabott kiszolgálás: Vállaljuk az egyedi igényeket és elképzeléseket. Kreatív csapatunk minden apró részletre odafigyel, hogy valóra váltsa az álmait.

Legyen a házának a lépcsője is egy olyan műalkotás, amely nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is kielégítő. Válassza a minőséget, válassza az egyediséget, válassza az egyedi falépcsőnket, amely örökkévaló értéket és szépséget hoz otthonába.
Telefonszám:0748570076

Renovări - Construcții - Bricolaj din:

Judetul Harghita Odorheiu Secuiesc Miercurea Ciuc Gheorgheni
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Usi interior
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici