Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Scrumiera electrica moderna cu aspiratie fum directa, Exaltus®

Navodari, Constanta Acum 3 săptămâni 158 LEI
Tip

Tip

Daca sunteti in cautarea unei solutii inovatoare si moderne pentru a va bucura de un mediu mai curat si mai placut, atunci Scrumiera electrica cu purificator de aer Exaltus® este alegerea perfecta pentru dvs.

 

Acest produs revolutionar combina functionalitatea unei scrumiere cu tehnologia de purificare a aerului, oferindu-va numeroase beneficii pentru sanatate si confort. Iata de ce ar trebui sa investiti in aceasta minunata inovatie:

 

 

♦ Filtru de adsorbtie de inalta eficienta - Cu un filtru HEPA care filtreaza 99,97% din particulele fine, cum ar fi fumul, praful si polenul, precum si un filtru de carbune activ care absoarbe gazele si substantele nocive din aer, va asigurati ca respirati aer curat si sanatos in fiecare zi.

 

  

 

 

→ Protejati-va familia de efectele nocive ale poluarii aerului si de fumatul pasiv!

 

♦ Utilizare versatila - Indiferent daca este vorba de dormitoare, sufragerii, masini, birouri sau alte medii, acest purificator de aer poate fi folosit intr-o gama larga de locuri. 

 

• Cu acest dispozitiv, puteti rezolva cu succes problema fumatului pasiv si previne poluarea intr-un mod eficient.

 

 

 

♦ Usor de curatat - Designul separabil si rezistenta la apa fac ca acest purificator de aer cu scrumiera sa fie usor de intretinut.

 

• Nu va faceti griji cu privire la rugina sau depunerile de murdarie; clatiti simplu componentele si bucurati-va de curatenia continua.

 



 

 

♦ Functii inteligente - Cu un temporizator integrat, puteti seta purificatorul sa se opreasca automat dupa 5 minute, eliminand orice grija ca l-ati putea uita pornit. Acesta este un dispozitiv care va face viata mai usoara.

 

 

♦ Lumina ambientala LED - Creati o atmosfera linistitoare cu ajutorul luminii ambientale LED reglabile in diferite culori si niveluri de luminozitate.

 

• Designul sau iluminat face ca acest purificator de aer sa fie un element de design vizibil si elegant in orice incapere.

 



 

 

® Serviciu de calitate - Vom verifica produsele unul cate unul inainte de expediere pentru a ne asigura ca primiti scrumiera in conditii optime. In cazul in care apare vreo problema, ne puteti contacta si rezolvam orice problema legata de functionarea optima a produsului.

 

 

♦ Durata lunga de viata - Cu o baterie incorporata de 1200mAh, acest purificator de aer va ofera ore in sir de functionare cu o singura incarcare.

 

• Simplu si convenabil, il puteti incarca prin orice port USB, ceea ce va permite sa va bucurati de un mediu curat si placut oriunde va aflati.

 

 

♦ Aspiratie puternica si parfum placut - Aceasta scrumiera ofera o aspiratie puternica pentru a elimina eficient fumul si mirosurile nedorite, astfel incat sa va puteti bucura mereu de un aer proaspat si placut in incapere.

 



 

Mod de utilizare:

1. Apasati butonul pentru prima treapta, putere aspirare 1 - lumina albastra

2. Apasati butonul pentru a doua oara, viteza aspiratiei in treapta a 2-a - lumina violeta

3. Apasati butonul a treia oara pentru a opri

4. Lumina rosie este mereu aprinsa la incarcare; Cand este complet incarcat, lumina albastra ramane aprinsa.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici