Anunțul a fost dezactivat!

SECTOR 5 | Intravilan 6000MP-Deschidere 70ML | Parcelat - Ca

Bragadiru, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 300.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
6000
Front stradal (metri)
70
Utilități
Da

Cosmin Vasilache ^ Global Home Romania ^ Real Estate Broker ^ Imobiliare:
Exclusivitate - 0% Comision
Drumul Bragadiru Nr. 61-69

In Bucuresti - Sector 5 - Str. Drumul Bragadiru Nr. 61-69, la 2 minute de Sos. Magurele si 7 minute de Rondul dintre Calea Rahovei - Str. Antiaeriana - Sos. Aleaxandriei, teren intravilan in suprafata totala de 6000mp cu o deschidere de 70ML.

Terenul beneficiaza de toata utiliatati APA + CANALIZARE + GAZ + CURENT + TELEFONIE
Proprietatea este parcelata conform documentatiei in 14 loturi cu suprafete cuprinse 330MP si 780MP cat si doua drumuri de servitute fiecare dintre loturi avand acces individual.

Strada Drumul Bragadiru implicit si terenul, bBeneficiaza de o deschidere dubla de acces catre Sos. Magurele cat si strazile adiacente din vecinatatea Sos. Alexandriei.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P808

Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici