Anunțul a fost dezactivat!

Set 2x Incarcator wireless Anker PowerWave+ Stand, 10W,white

Roman, Neamt Acum 9 luni 60 LEI Livrare cu verificare
Marca

Altă marcă

Tip

Accesorii

Stare

Nou

-Incarcare wireless optimizata
Cu un chipset de inalta eficienta care ofera incarcare de 10W de mare viteza pentru Samsung Galaxy si un mod de incarcare de 7.5W pentru incarcarea iPhone-urilor, cu 10% mai rapid decat alte marci, PowerWave reduce distanta dintre viteza de incarcare wireless si cea cu fir.

-Tehnologii avansate de protectie
Prin intermediul sistemului MultiProtect, tehnologie exclusiva Anker, atat incarcatorul wireless cat si telefonul vor fi protejate de supraincalzire si fluctuatiile de tensiune.

-Simplu si convenabil
Elibereaza-te de cabluri. Incarcatorul universal wireless Anker PowerWave Stand 10W foloseste tehnologia fara fir pentru a simplifica incarcarea telefonului mobil. Conecteaza incarcatorul la priza de perete, apoi pozitioneaza telefonul pe suportul Anker pe verticala sau orizontala, iar bateria smartphoneului va incepe sa se incarce.

-Vizualizare versatila
Incarcati vertical sau orizontal pentru o utilizare ideala cu Face ID, urmariti mesajele sau vizionati videoclipuri. Atentie! Benzile metalice sau cardurile de credit vor interfera cu incarcarea. Va recomandam sa le inlaturati din interiorul husei.

- Compatibil cu husele de telefon
Nu va faceti griji cu privire la inlaturarea huselor de pe telefon ori de cate ori trebuie sa il incarcati. PowerWave ofera putere de incarcare direct prin husele de pana la 5 mm grosime.

Note
Nu folositi incarcatorul de stoc Apple 5V / 1A sau portul USB al computerului pentru a alimenta incarcatorul wireless;Plasati telefonul centrat pe standul PowerWave pentru a va asigura o incarcare stabila;Husele din metal si accesoriile precum magnetii si cardurile vor interfera cu incarcarea;Un incarcator de retea cu incarcare rapida este necesar pentru modul de incarcare rapida.

Atenție! Verificați înainte dacă telefonul dvs. suportă încărcarea wireless.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici