Anunțul a fost dezactivat!

Set 6 filtre Maxtra PRO Pure Performance

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 139,99 LEI
Tip

Altele

cod produs 4006387126339
Set 6 filtre MAXTRA PRO Pure Performance, capacitate de filtrare individuala 150 L, marca BRITA.
Cartusul filtrant BRITA MAXTRA PRO Pure Performance, poate fi folosit pentru recipientele speciale de filtrare a apei, marca BRITA. Cu ajutorul acestuia se pot filtra aproximativ 150 l de apa de la robinet* (cantitatea va depinde de nivelul de duritate a apei, precum si de calitatea acesteia).
Pentru un consum de 2 l de apa pe zi de persoana si pentru obtinerea unor rezultate optime de fiecare data, recomandam inlocuirea cartusului MAXTRA PRO Pure Performance la fiecare 4 saptamani sau la 150 l de apa filtrata. Dupa expirarea termenului recomandat, detasati capacul canii filtrante, scoateti palnia cu grija, apoi, cuprinzand de o parte si de alta cartusul, trageti-l in sus.

Filtrul dispune de o plasa super-fina ce capteaza particule grosiere din conductele vechi, iar micro-granulele de carbon provenite din coji naturale de nuca de cocos reduc clorul, substantele care afecteaza gustul apei, si filtreaza urmele de impuritati cum ar anumite erbicide, pesticide si produse farmaceutice**.
Prin tehnologia de filtrare cu perle puternice schimbatoare de ioni apa proaspat filtrata va protejeaza aparatele impotriva depunerilor de calcar***, va reduce metalele precum plumbul si cuprul si indeparta cele mai fine particule.****
Plasa filtranta suplimentara de inalta performanta are o retentie de particule de 4 ori mai buna, comparativ cu filtru MAXTRA+.
Cum se desfasoara, efectiv, procesul de filtrare a apei?
Simplu! Printr-un proces relativ rapid (in aprox. 1 minut), dar deloc superficial, datorita celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA PRO.
Sita Ultra Mesh impiedica patrunderea impuritatilor;
Particulele "Micro Carbon" generate de nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;
Rasina schimbatoare de ioni retine metalele si reduce depunerile de calcar.
Apa este trecuta, pentru o ultima filtrare, printr-o sita mai fina ce are o retinere a particulelor de 4 x mai buna, comparativ cu filtrul MAXTRA+.
*Filtrele BRITA au fost concepute pentru a fi utilizate numai pentru filtrarea apei de la robinet (nota: daca apa este verificata regulat si a fost declarata potabila) sau pentru filtrarea apei ce provine de la furnizori privati si a fost declarata potabila.**daca este prezent in apa de la robinet. ***indeplineste cerintele standardului EN 17093 testat pana la 120 L pentru protectie impotriva calcarului****≥ 30 μm.
Filtru universal ofera apa moale, pura si cu un gust deosebit
Top 5 claims:
Reduce urmele de impuritati, cum ar fi anumite erbicide, pesticide si produse farmaceutice**;
Gust pur si proaspat;
Reduce clorul, calcarul** plumb si cupru;
Retinere a particulelor de 4 ori mai buna (cele mai fine particule ≥ 30 μm, comparativ cu MX Plus, actualul filtru);
Dureaza 4 saptamani / 150 litri.
Nevoia consumatorului / Ocazii de utilizare:
Diverse ocazii de utilizare, la rece.
Grup tinta:
Utilizator de filtru de apa cu accent pe reducerea impuritatilor.
Capacitate: 150 l.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici