Anunțul a fost dezactivat!

Smartwatch/ceas inteligent/Zeblaze GTR 3 Pro

Craiova, Dolj Acum o lună 220 LEI Livrare cu verificare
Tip

Gadget-uri

Stare

Nou

Trimit in tara cu verificare colet prin Fan Courier. Sunați pentru mai multe detalii sau luați legătura pe WhatsApp :0769''33''98''98.
Ceasul este nou, sigilat, disponibil pe argintiu cu rama eleganta din inox, curea alba din silicon moale. Pret fix 220 lei.

Ceasurile inteligente au devenit tot mai populare datorită funcțiilor lor diverse și posibilităților de conectare la dispozitivele inteligente. Iată câteva dintre avantajele utilizării ceasului Zeblaze GTR 3 Pro:

Monitorizarea sănătății: monitorizarea constantă a activității fizice, ritmului cardiac, tensiunii arteriale, nivelului de oxigen din sange, caloriilor arse și calității somnului. Aceste date pot oferi informații utile despre starea de sănătate a purtătorului.

Notificări și alerte: Poți primi notificări direct pe ceas pentru apeluri, mesaje, e-mailuri și alte alerte, fără a fi nevoie să-ți scoți telefonul din buzunar sau din geantă.

Funcții de comunicare: permite răspunsuri rapide la mesaje sau efectuarea de apeluri direct de pe ceas, ceea ce este util în situații în care nu poți sau nu vrei să folosești telefonul.

Controlul muzicii și a altor aplicații: Puteți controla redarea muzicii, ajusta volumul și chiar naviga prin aplicații direct de pe ceasul inteligent.

Personalizare: poti schimba aspectul ceasului prin alegerea diferitelor fețe de ceas disponibile in aplicatia FitCloudPro sau prin schimbarea curelei, oferind astfel o notă personalizată.

Controlul fitness: În plus față de monitorizarea activității fizice, oferă funcții specializate pentru diferite tipuri de activități fizice sau sporturi

Durată a bateriei îmbunătățită, aceasta poate varia în funcție de utilizare intre 5 si 16 zile.

Tablete - eReadere - Gadgeturi din:

Judetul Dolj Craiova Poiana Mare
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

tableta samsung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici