Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Sofer autocar ( D )

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 2.500 EUR
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Franța

Intra Interim, agent de munca temporara Autorizat de catre Ministerul Muncii, activeaza pe piata de recrutare din 2018. Suntem prezenti atat in Romania, cat si in Franta pentru ca misiunea dvs sa fie un adevarat succes!

Intra Interim recruteaza Soferi autocar pentru un client din Franta, zona Paris.

Cerințe:
- Experienta in domeniu - obligatoriu
- Permis de conducere categoria D - obligatoriu
- Atestat transport persoane / atestat FIMO si card tahograf - obligatoriu

Descrierea misiunii:
- Se transporta persoane ( excursii, transport copii catre scoala sau excursii scolare, curse scurte in zona Parisului )

Avantaje/Beneficii:
- 0 taxe sau comisioane
- Cazare si transport asigurate de catre angajator - camera individuala pentru fiecare persoana
- Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari pana la 18 luni

Informatii salariale:
- Salariu 2500 eur net/luna
- Program 39 ore/saptamana
Mai multe detalii la numarele de telefon: 0751 011 654 sau 0751 164 584 in intervalul orar 10:00- 17:00 de luni pana vineri.

Pentru a afla mai multe informatii despre compania noastra si pentru a cunoaste intreaga echipa, va invitam sa accesati site-ul nostru oficial Intra Interim.

Prin apelarea numarului de telefon afisat in anunt sau prin trimiterea de mesaje catre acesta va exprimati in mod liber si neechivoc consimtamantul privind furnizarea informatiilor necesare derularii procesului de recrutare cu societatea HR Intra Interim SRL. Consimtamantul poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Muncă în străinătate din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Voluntari
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

anglia
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici