Anunțul a fost dezactivat!

Soferi Cauti un loc de munca stabil si decent la CARTRANS ?

Ploiesti, Prahova Acum o lună
Domeniu de activitate

Transport

Ţară

Altă ţară

Tip job

Full time (normă întreagă)

 Salariu confidenţial

Descriere

Esti in cautarea unui loc de munca ca sofer in transporturi internationale la CARTRANS ?

Pentru ca firma noastra si-a marit flota de camioane noi ,angajeaza conducatori auto categoria C+E pentru comunitate si Tur - Retur din toate zonele tarii . Transportul este asigurat de firma si se pleaca de la Ploiesti spre baza noastra din Venlo !

OFERIM:*O flotă alcătuită exclusiv din camioane noi, Euro 6: Mercedes (80% din flotă), Volvo;*Asistență tehnică 24/24-7/7;*Bază la Venlo(Olanda) cu parcare,bucatarie, duș, toalete și internet ; Dispunem in baza de masina si biciclete pentru perioada de odihna din weekend ( activitati de agrement) .*Dispecerat la dispoziție 24/24-7/7;*Pentru șoferii fără experiență: posibilitatea de a fi instruiți .

*Pe langa diurna si salariu avem implementat un bonus de contract si un bonus anual in functie de performanta.

*Spor de fidelitate la salariul de baza pt fiecare an de vechime.*Respect si flexibilitate Da, ați citit bine !CERINȚE:*Permis categoria C+E;*Atestat ADR (constituie un avantaj și este plătit suplimentar);*Disponibilitate pentru curse de UK;*Atestat profesional transport marfa;*Card tahograf;*Cazier judiciar;*Documente personale și profesionale valabile;PENTRU ANGAJARE SUNAȚI LA NUMERELE : 0749156600 -Departament Resurse Umane, de luni până vineri între orele 9.00-18.00;www.cartrans.ro

Muncă în străinătate din:

Judetul Prahova Ploiesti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

anglia
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici