Anunțul a fost dezactivat!

Spatii Birouri Piata Sudului - UTI Business Center

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 258 EUR
Zona

Berceni

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
20
Clasă energetică
A

Avem spre inchiriere spatii de birouri in cladirea UTI Business Center de pe Soseaua Oltenitei, numarul 107A. Cladirea de birouri se afla la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Sudului, dar si in imediata apropiere a statiei de tramvai cu numarul 1 sau autobuzelor 232, 313, 381, 610. Tot in imediata apropiere a spatiului de birouri exista patru restaurante si centrul comercial mall Sun Plaza.
Centrul de afaceri UTI Business Center pune la dispozitie spatii cu suprafete intre 20 m.p. si 200 m.p. intr-o cladire ergonomica, cu multa lumina, cu sisteme de securitate, acestea insemnand: paza, supraveghere video, acces in curte si in incinta birourilor pe baza de cartela.
Disponibilitate etaj 5: un spatiu de 20 m.p.; 2 spatii de 40 m.p.; un spatiu de 50 m.p.; 2 spatii de 60 m.p.; un spatiu de 180 m.p..
Fiecare viitor chirias beneficiaza de mentenanta exterioara, insemnand: securitate nivel, curatenie exterioara, lifturi de acces, primire corespondenta cu secretariat, atm pentru retragere fonduri in incinta cladirii, aparat de cafea si automat cu gustari.
Spatiul UTI Business Center pune la dispozitie locuri de parcare in incinta cladirii cu un cost separat. De asemenea, exista loc special pentru fumatori si alei interioare foarte bine intretinute pentru recreere.
Spatiile interioare pot fi dotate cu mobilier adecvat, dupa caz sau predate fara mobilier. Toate incaperile au pardoseala imbracata in mocheta, geamuri termopan din PVC si aparate de aer conditionat.
Contorizarea utilitatilor este separata pentru fiecare incapere.

Suprafaţă totală: 400 m²
Stadiu construcţie: Finalizat
Clasă birouri: A
Număr încăperi: 7
Număr Grupuri Sanitare: 2
Comision cumpărător: 0%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 20+
Tip imobil: Clădire de birouri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici