Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial | 117mp | 2 Intrari | 2021 | Basarab

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 7 ore 3.200 EUR
Zona

Basarab

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
117
 Nu include TVA

P87444
KING IMOBILIARE va propune spre INCHIRIERE un SPATIU COMERCIAL in zona BASARAB.
Spatiul are o suprafata de 117mp.
Dispune de următoarele caracteristici și beneficii: Fațadă impresionantă din geamuri: Fațada de 6 metri înălțime oferă o vizibilitate excelentă și o iluminare naturală deosebită. Finisaje premium: Spațiul se vinde cu toate finisajele de înaltă calitate, gata pentru a fi utilizat imediat. Sistem VRF de climatizare: Asigură o temperatură optimă pe tot parcursul anului, atât pentru răcire cât și pentru încălzire. Tavan înalt: Pe o suprafață de 30 mp, spațiul are un tavan înalt de 6 metri, ideal pentru diverse aranjamente interioare. Două intrări: Spațiul dispune de două intrări, facilitând accesul și utilizarea eficientă a suprafeței. Bloc modern: Construcție nouă din 2021, cu toate facilitățile moderne. Acesta beneficiază de o poziționare excepțională, într-o zonă centrală cu acces facil la mijloacele de transport în comun, centre comerciale și instituții bancare. Cu o suprafață generoasă, acest spațiu oferă posibilitatea de amenajare conform nevoilor și preferințelor dvs. Puteți transforma acest loc în biroul perfect pentru afacerea dvs., într-un cabinet medical sau chiar într-un showroom elegant pentru produsele dvs. Distanta pana la statia de metrou Basarab este de 3 minute.





Comisionul agentiei KINGIMOBILIARE este de 50%+TVA din prima luna de chirie. Va asteptam cu drag sa-l vedem impreuna! Agent: Ionut P.
Id intern: P87444

Suprafaţă totală: 117 m²
An finalizare construcție: 2021
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 50%
Tip imobil: Alte tipuri

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici