Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial de vanzare cu chiriasi inclusi Calea Dumbra

Sibiu, Sibiu Acum 4 luni 152.000 EUR
Zona

Calea Dumbravii

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
80

Spatiu comercial de vanzare in Sibiu, zona Calea Dumbravii, cu 3 camere, terasa de 20 mp, baie si pivnita, o suprafata totala de 112 mp din care 80 mp utili, situat la parterul unei case cu acces direct din strada, construita din caramida in anul 1960.

Compartimentarea este una foarte buna, astfel ca la intrare se afla o camera generoasa din care se face accesul la cea de a doua incapere care poate fi si bucatarie, iar mai apoi la hol, baia cu cada si geam de aerisire si cea de a treia camera.

Are numeroase imbunatatiri printre care si centrala termica, calorifere din otel, geamuri termopan, parchet laminat, gresie si faianta. Este situat intr-o zona cotata foarte bine din punct de vedere imobiliar, cu trafic auto si pietonal intens si numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, magazine, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi.

Contact: 0369.822.820

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Id intern: P16708

Suprafaţă totală: 116 m²
An finalizare construcție: 1980
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 2%
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici