Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial 3 inacaperi 2 locuri parcare Rahova Sibiu

Sibiu, Sibiu Acum o lună 95.000 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
44

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziție: un cabinet stomatologic cu o suprafață generoasă de 44 mp și 2 locuri de parcare, situat la parterul unui imobil cu regim de înălțime P+3, amplasat în zona Rahovei din Sibiu.

Acest spațiu este perfect adaptat pentru un cabinet stomatologic, fiind alcătuit din 2 cabinete distincte (pentru adulți și copii), o sală de sterilizare, 2 grupuri sanitare separate (pentru personal și clienți), un hol spațios și o sală de recepție primitorie.

Dotările includ aparatură de ultimă generație necesară în practica stomatologică, sistem de aer condiționat pentru confortul pacienților, pardoseală acoperită cu linoleum antibacterian pentru igienă sporită, sistem de supraveghere audio și video pentru securitate, și un sistem de control al accesului.

Grupul sanitar este amenajat pentru folosirea atât a personalului cât și a pacienților, iar sala de sterilizare este complet echipată cu mobilier și aparatură necesară.

Alte avantaje includ o ușă de acces metalică sigură, interfon la intrare pentru acces controlat, telecomenzi de "panică" pentru siguranță sporită, sistem de încălzire centrală proprie și calorifere eficiente.

Parcarea este convenabilă, fie în fața imobilului, fie în spatele acestuia, pe cele 2 locuri de parcare proprietate, unul dintre acestea fiind echipat cu priză pentru încărcarea mașinilor electrice.

Acest spațiu versatil se pretează și pentru alte activități comerciale precum birouri sau magazine.

Prețul de achiziție pentru acest spațiu complet mobilat este de 95.000 euro, iar posibilitatea achiziționării prin credit bancar este disponibilă.

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.
Id intern: P1688

Suprafaţă totală: 52 m²
An finalizare construcție: 2013
Stadiu construcţie: Finalizat
Nr. locuri parcare: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici