Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu comercial 300mp, de vânzare în zona Calea Clujului

Oradea, Bihor Acum 5 luni 395.000 EUR
Zona

Calea Clujului

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
300
 Preț negociabil

Vă prezentăm o oportunitate excepțională pe una dintre cele mai importante artere, Calea Clujului din Oradea, cu teren de 787 mp și suprafața construită de 434 mp.

Proprietatea este formata din două imobile, o casă cu destinație rezidențială sau comercială și o clădire concepută pentru activități de tip comercial.

Imobilul de tip casă, are 4 camere, o bucătărie și 3 băi și oferă multiple posibilități de utilizare, fie că doriți să o transformați într-un spațiu confortabil rezidențial, fie în unul de tip comercial. Cu o suprafață construită de 191 mp, această proprietate vă oferă posibilitatea de a vă transforma proprietatea în diferite configurații ale camerelelor pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice.

Clădirea nouă situată în curte este destinată în mod special activităților comerciale. Acest nou imobil poate fi folosit pentru diverse scopuri precum showroom pentru produse și servicii, birouri sau depozit. Datorită dimensiunilor sale mai mari, aveți posibilitatea să organizați spații deschise sau compartimentate, în funcție de cerințele activității dvs. comerciale.

Terenul generos de 787 mp vă oferă opțiuni suplimentare pentru amenajări exterioare sau parcare, în funcție de destinația pe care o veți alege pentru proprietate.

Această proprietate prezintă un potențial considerabil atât pentru spații comerciale, cum ar fi showroom sau birouri, cât și pentru spații rezidențiale, cu multiple camere și băi disponibile în clădirea principală. Configurația flexibilă a spațiilor vă oferă posibilitatea de a adapta imobilul pentru a corespunde nevoilor și obiectivelor dvs.

Pentru mai multe detalii și pentru a viziona această proprietate vă rog să mă contactați.

Suprafaţă totală: 434 m²
An finalizare construcție: 2008
Vitrină: 8.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 7
Număr Grupuri Sanitare: 3
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici