Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial 743 mp, zona Marasti

Cluj-Napoca, Cluj Acum 3 zile 700.000 EUR
Zona

Marasti

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
743
 Preț negociabil

Esti in cautarea unui spatiu comercial perfect pentru afacerea ta?
Te afli doar la un telefon distanta!

Avem placerea de a va prezenta o oportunitate unica de investitie imobiliara in cartierul Marasti, Cluj-Napoca. Doua spatii comerciale cu o suprafata utila de 743 mp sunt disponibile pentru vanzare intr-o cladire cu regim de inaltime D+P+E1+E2, situata intr-o zona cu un bun vad comercial.

Primul spatiu, situat la etajul 1, are o suprafata utila de 500 mp. Acesta este format din doua incaperi open space, doua grupuri sanitare, vestiare si spatiu de depozitare. Este dotat cu un sistem de incalzire centralizat, avand doua centrale pe gaz, si beneficiaza si de un sistem modern de aer conditionat. Un mare avantaj il reprezinta si liftul de marfa functional, care va facilita operatiunile de transport.

Al doilea spatiu, situat la demisol, are o suprafata utila de 243 mp. Acesta este prevazut cu geamuri pentru a beneficia de lumina naturala si este format din doua incaperi open space, un birou si un grup sanitar. De asemenea, este dotat cu o rampa de acces, ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru activitatile comerciale.

Imobilul dispune de o structura solida din beton, permitand compartimentarea spatiilor dupa necesitatile dumneavoastra. De aceea, este pretabil pentru diverse activitati comerciale, precum clinica medicala, linie de productie, birouri, sali de sport, magazine, si multe altele.
Accesul se face prin curtea interioara iar terenul pe care se afla acest imobil este concesionat.

Aceasta proprietate ofera o oportunitate buna de investitie si dezvoltare a unui business de succes.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare a acestui imobil extraordinar. Echipa noastră de consultanti in domeniu imobiliar va fi bucuroasă să vă ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună achiziție.

0371237339

Va multumim!

Suprafaţă totală: 800 m²
An finalizare construcție: 1990
Vitrină: 30.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 3.0 m
Număr încăperi: 5
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Mall

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici