Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu Comercial 82 MP | Zona Tineretului - Echo Tineretului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 2.050 EUR
Zona

Tineretului

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
82

Mihai Dragusin ^ Global Home Romania ^ Imobiliare ^ Real Estate Consultant.

Spatiu commercial 82 MP utili in oraș, dar înconjurat de natură. Iată un ideal pe care mulți dintre voi caută. Într-o zonă preponderent verde, pe strada Glădiței, ECHO Tineretului este amplasat în apropierea unei adevărate oaze naturale din centrul Bucureștiului. Îl găsești exact în locul în care Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor și aria protejată Delta Văcărești coexistă în armonie. Un loc propice familiei tale, cu locuri de agrement multiple în apropiere, acces la bulevard și la principalele mijloace de transport în comun. Nu uităm nici de vecinătatea cu instituții de învățământ preșcolar, primar, superior și universitar, dar și de necesarele centre de cumpărături. Spatiu Comercial situat in zona Tineretului, pe Strada Gladitei, la 8 minute fata de statia de metrou Mihai Bravu.
Detalii Principale:
• Locație: Zona Tineretului/Mihai Bravu, Strada Glădiței
• Acces Rapid: La 8 minute de stația de metrou Mihai Bravu
• Structură: Parter într-o clădire cu 11 etaje
• Orientare: Sud, Vest, Est – lumină naturală pe tot parcursul zilei
Caracteristici Spațiu:
• Open space cu posibilitate de compartimentare
• Două intrări separate
• Înălțime: aproximativ 4 metri
• Posibilitate de a inchiria doar una dintre cele 2 unități:
- Posibilitatea de a inchiria spatiul total, ambele unitati partajate, sau doar una dintre unitati
- Unitate 1: ~15 MP utili + grup sanitar
- Unitate 2: ~67 MP utili + grup sanitar
• Vitrină de 6 MP
Dotări și Finisaje:
• Utilități: centrală proprie, aer condiționat, curent, apă, canalizare, gaz
• Finisaje: gresie, parchet, feronerie de calitate, geamuri termopan
• Contorizare: apometre, contor gaz
Oportunități de Utilizare:
Acest spațiu oferă un potențial excelent pentru diverse tipuri de afaceri:
• Restaurant
• Clinică
• Birouri (individuale sau co-working)
• Farmacie
• Beauty salon
• Mini-market
Vecinătăți:
• Rezervația Văcărești, Parcul Tineretului, Mall Sun Plaza, Facultatea Dimitrie Cantemir, Facultatea Titu Maiorescu

CONTACT: MIHAI DRAGUSIN
MOBIL: 0753.117.653
E-MAIL: [email protected]
___________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P8402

Suprafaţă totală: 90 m²
An finalizare construcție: 2023
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici