Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu comercial/ birou 50 mp Central- Bd. Independenței.

Iasi, Iasi Acum 2 luni 850 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
50

Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial/birou într-o locație ultracentrală în Iași. Acest spațiu se află pe bulevardul Independenței nr. 9, la doar 100 de metri de Facultatea de Medicină, beneficiind de o deschidere excelentă către participanții din trafic.

În prezent, spațiul are o suprafață de 178 mp, dar poate fi delimitat în două spații distincte: 50 mp și 128 mp. Prețul de 850 euro/lună menționat în anunț se referă la suprafața de 50 mp. Există, de asemenea, posibilitatea de închiriere a spațiului de 128 mp la prețul de 1900 euro/lună sau închirierea întregului spațiu de 178 mp la prețul de 2500 euro/lună. Puteți urmări variantele delimitate în schița din imaginile anunțului.

Atât în forma sa delimitată, cât și în întregime, spațiul este potrivit pentru diverse domenii de activitate, inclusiv pentru clinici, showroom-uri, birouri de vânzări. Se bucură de o vizibilitate sporită datorită frontului stradal de 15 metri liniari, înălțimii de 3 metri, și a vitrinei generoase, care servește atât pentru iluminarea naturală, cât și pentru expunerea produselor sau serviciilor către publicul larg.

De asemenea, spațiul reprezintă o opțiune ideală pentru afacerile care caută un birou central, ușor de amenajat, cu o vizibilitate deosebită, fără a se concentra exclusiv pe zona pietonală, totul la un buget redus.

Este binecunoscut faptul că zonele centrale, aglomerate, vin la pachet și cu provocări privind parcarea. Dorim să subliniem că opțiunile de parcare în proximitatea spațiului sunt următoarele:
1) Parcare disponibilă de luni până vineri pe locurile destinate rezidenților până la ora 17:00, după care locurile devin disponibile "la liber."
2) Parcare lângă Mănăstirea Golia.

Comisionul la închiriere este 0%. Oferim și posibilitatea de a efectua un tur virtual online înainte de vizionarea fizică a spațiului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.


Id intern: P6061

Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 0%
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici