Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu comercial cu vitrină- 128 mp - Bd. Independenței.

Iasi, Iasi Acum 2 luni 1.700 EUR
Zona

Centru Civic

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
113

Vă oferim spre închiriere un spațiu comercial cu vitrină într-o locație ultracentrală în Iași. Spațiul se află pe bulevardul Independenței nr. 9, la doar 100 de metri de Facultatea de Medicină, beneficiind de o deschidere excelentă către participanții din trafic.

În prezent, spațiul are o suprafață de 178 mp, însă urmează a fi delimitat în două spații distincte: 50 mp și 128 mp. Prețul de 1700 euro/lună menționat în anunț se referă la suprafața de 128 mp. Există, de asemenea, posibilitatea de închiriere a spațiului de 50 mp la prețul de 850 euro/lună sau închirierea întregului spațiu de 178 mp la prețul de 2500 euro/lună. Puteți urmări variantele delimitate în schița din imaginile anunțului.

Atât în forma sa delimitată, cât și în întregime, spațiul este potrivit pentru diverse domenii de activitate, inclusiv pentru clinici, showroom-uri, birouri de vânzări. Se bucură de o vizibilitate sporită datorită frontului stradal de 15 metri liniari, înălțimii de 3 metri, și a vitrinei generoase, care servește atât pentru iluminarea naturală, cât și pentru expunerea produselor sau serviciilor către publicul larg.

De asemenea, spațiul reprezintă o opțiune ideală pentru afacerile care caută un birou central, ușor de amenajat, cu o vizibilitate deosebită, fără a se concentra exclusiv pe zona pietonală, totul la un buget redus.

Este binecunoscut faptul că zonele centrale, aglomerate, vin la pachet și cu provocări privind parcarea. Dorim să subliniem că opțiunile de parcare în proximitatea spațiului sunt următoarele:
1) Parcare disponibilă de luni până vineri pe locurile destinate rezidenților până la ora 17:00, după care locurile devin disponibile "la liber."
2) Parcare lângă Mănăstirea Golia.

Comisionul la închiriere este 0%. Oferim și posibilitatea de a efectua un tur virtual online înainte de vizionarea fizică a spațiului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.


Id intern: P6222

Suprafaţă totală: 135 m²
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Spaţiu stradal

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici