Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial de vanzare la casa 8 cam in Salard la 22...

Salard, Bihor Acum 5 luni 113.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
400
 Preț negociabil

Aceast spatiu comercial la casa va este oferit in Exclusivitate, alaturi de un potențial deosebit, la doar 20 minute de mers cu masina de Oradea.

Proprietatea este amplasata ultracentral in loc. Salard, vizavi de Statia de Pompieri, langa scoala, magazine, farmacie, etc. la nr. 731, judetul Bihor, pe un teren de 2243 mp, beneficiind de o curte si gradina superba care te duce cu gandul la vacanta si relaxare, imbinand cu succes facilitatile pe care le ai la oras cat si linistea din mediul rural.

Spatiul comercial este compus dintr-o casa cu 8 camere, construita in anul 1909 din caramida, avand o suprafata utila de 400 mp, fiind modernizata in 2010, are in compunere o terasa(15 mp) si o pivnita(20 mp) care poate fi folosita ca spatiu de depozitare sau adapost( in timpul celui de-al doilea razboi a fost folosita in acest scop).

Proprietatea are acces auto si dispune de un carport pentru 5 masini si 3 garaje auto, avand un front stradal de 32 mp.

In zona de anexe avem: 2 magazii(18 si 24 mp), un cuptor pe lemne din caramida, un cotet pentru porci(12 mp) si o bucatarie de vara(23 mp), construite in anul 1990 din caramida.

Aceasta este structurata astfel: 2 bai, 4 camere, 2 bucatarii + 1 camara, 4 dormitoare mari si 2 holuri luminoase care fac legatura cu superba curte si gradina.

Suprafetele mari din zona de zi ofera multa lumina naturala spatiului interior si permit o comunicare perfecta cu exteriorul.

Proprietatea este dotata cu o curte interioara si o gradina(aprox.1000 mp) cultivata cu vita de vie, capsuni si pomi fructiferi(meri, peri, nuci, caisi ), foarte spatioasa, in care veti gasi o terasa foisor si un spatiu de relaxare.

Spatiul comercial este racordat la utilitati: curent electric, gaz, apa(fantana) si beneficiaza de sistem de canalizare prin fosa septica iar sistemul de incalzire prin sobe de teracota are posiblitatea de-a fi conectat la gaz.

Avantajul major al celor care cumpara aceast spatiu comercial consta in faptul ca este situat ultracentral avand vad comercial si nu este departe de orasul Oradea.

Aceast spatiu comercial la casa este ideal, atat pentru sedii de firme si asociatii, birouri etc. cat si pentru un Camin de batrani privat dar si pentru locuit intr-un mediu linistit nepoluat.

Nu cumperi o casa ci un stil sanatos de viata si munca!

Te aștept cu drag la vizionare!

Suprafaţă totală: 497 m²
An finalizare construcție: 1909
Vitrină: 10.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 8
Număr Grupuri Sanitare: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici