Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu comercial langa Primarie pt. servicii, birou, cabinet

Arad, Arad Acum 2 luni 250 EUR
Zona

Ultracentral

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
31

Profi Imobiliare va ofera spre spre inchiriere, conform C.F. spatiu comercial pt birou in acte cu urmatoarele suprafete S.C.=46 mp, S.U.= 31 mp, spatiu este situat ultracentral intr-o cladire istorica de mare prestanta a Aradului, exact langa Primarie.

Spatiul este recent amenajat si pretabil pentru orice activitati de prestarii servicii, salon, cabinet, birou, etc, este format din 2 incaperi deschise + grup sanitar cu dus si wc incastrat.

De mentionat este faptul ca sa realizat o amenajare totala a spatiului, cu finisari de un nivel ridicat punand in evidenta caramida aparenta restaurata, incluzind racorduri noi la utilitati, instalatii sanitare-termice si electrice noi, geamuri si usa tip vitrina pe gri antracit, incalzire in pardosea, iluminat deosebit cu led, curte cu loc de parcare pavat in fata.

Daca doriti un spatiu deosebit, modern, ultracentral, pozitionat in una din cele mai istorice cladiri din Arad nu ezitati sa ne contactati. Pret inchiriere 250 Euro/luna+ garantie .

Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon:

0722273759, 0752113316. Profi Imobiliare Arad

Daca doresti sa vinzi un imobil si nu cunosti valoarea, poate sa achizitionezi si doresti sa te consulti cu cineva in privinta pretului, sa inchiriezi un imobil si nu stii care este cuantumul corect al chiriei lunare sau doar ai nevoie de un raspuns la o intrebare importanta in acest domeniu, te rog sa ma contactezi si iti voi oferi cea mai buna varianta pentru tine.

Dorin Pelea - 0722273759, 0752113315.

Suprafaţă totală: 46 m²
An finalizare construcție: 1900
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 2
Număr Grupuri Sanitare: 1
Posibilitate parcare: Da
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici