Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu de birouri 76 mp de închiriat în zona Centrală.

Oradea, Bihor Acum 2 luni 570 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
76
 Preț negociabil

Vă oferim spre închiriere un spațiu de birouri situat la casă pe strada Avram Iancu, într-o locație ultracentrală, la cca 1 minut de Piața Unirii, ceea ce îl face ușor accesibil pentru angajați și clienți. Sediul este situat intr-o casă aflată în curte comună cu doar 2 apartamente, ceea ce poate asigura o atmosferă liniștită și lipsită de zgomot, ideală pentru concentrare și munca productivă.
Proprietatea are o suprafață utilă de 76 de metri patrati, oferind suficient spațiu pentru a desfășura activitățile de birou si a crea un mediu de lucru confortabil. Acesta este compus din 3 încăperi, care pot fi utilizate pentru birouri individuale sau pentru diferite departamente, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Există, de asemenea, un hol care poate fi folosit pentru a crea o zonă de așteptare sau de primire a clienților, o baie pentru angajați si o bucătărie pentru a servi o gustare.
Prezența unei firme de securitate în curte (celalalt apartament), poate oferi un nivel suplimentar de siguranță pentru spațiul dumneavoastră de birouri și pentru angajați.
Costurile de întretinere sunt mici, datorită eficienței energetice, ceea ce face acest spatiu economic si sustenabil. În primavara următoare se va face conectarea la gaz, acesta aflandu-se în imediata vecinătate, în aceași curte.
Acest spațiu poate fi ideal pentru birouri, ateliere creative, studio foto sau oricare altă activitate care necesită un mediu liniștit si central.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactati.

Suprafaţă totală: 76 m²
An finalizare construcție: 1930
Stadiu construcţie: Finalizat
Clasă birouri: C
Număr încăperi: 3
Număr Grupuri Sanitare: 1
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici