Anunțul a fost dezactivat!

Ocazie unica! - Spatiu de birouri de 200mp de vanzare in ...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 300.000 EUR
Zona

Chibrit

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Birouri

Suprafață utilă (m²)
200
 Nu include TVA

Agentia RE/MAX ADVISORS va ofera sansa unica de a cumpara sub pretul pietei un spatiu de birouri deosebit, compartimentat in 8 camere, decomandat. Acesta se afla la etajul 2 al unei case care este situata intr-o zona foarte linistita.

Anul constructiei este 2005. Se vinde nemobilat si partial utilat. Incalzirea se face prin centrala termica proprie. Fiecare camera dispune de aparat de aer conditionat.

Spatiul de pe latura dreapta (cu orientare spre fata casei) dispune de curent trifazic, fiind proiectat pentru a functiona pe post de hala de productie. Proprietarul de asemenea va pune la dispozitie o macara pentru a facilita ridicarea obiectelor grele la etaj.
Avand in vedere aceste aspecte, proprietatea este foarte versatila, putand fi transformata atat in spatiu comercial, de birouri sau pentru resedinta, constituind un mare avantaj pentru investitori.

Oferim consultanta pe toata durata tranzactiei pana la finalizarea acesteia si de asemenea va putem recomanda un notar specializat in vanzari.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va rog sa ma contactati telefonic la numarul afisat sau pe adresa de e-mail.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici