Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu de birouri/comercial si depozitare/porductie - Jilava

Jilava, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 1.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
147
 Nu include TVA

Vă prezintăm un spațiu pentru birouri si productie, situat în zona Jilava, disponibil pentru închiriere. Această proprietate este împărțită in doua cladiri alaturate, prima avind parter și etajul întâi, oferind multiple posibilități de utilizare iar cea de-a doua fiind spatiu de depozitare/ eventual productie

In prima cladire la parter, veți găsi o încăpere de 25 mp, un grup sanitar si o mica chicineta. De asemenea, există scară de acces ce duce către nivelul următor. Etajul este alcătuit din două camere : un grup sanitar si o camera cu o suprafață totală de 45 mp mp cit si o terasa de 10 mp. Această configurație a spațiului permite amplasarea zonei de prezentare a afacerii la parter, iar birourile pot fi amenajate la etaj.

Imobilele, având o suprafață totală de 148 mp, se pretează pentru o varietate larga de afaceri mici, cum ar fi: birou de contabilitate, croitorie, depozitare, arhivare, mică firmă de producție, sală de dans, sali de curs, scoala de soferi , after-school, sediu pentru ONG, firmă IT, firmă de proiectare, punct de vânzare cu showroom, agenție publicitară, notariat, sală de gimnastică și sport, remodelare corporală, cosmetică, coafură, farmacie, magazin alimentar, salon maniciura si frizer, pet store și multe altele.

Accesul către clădiri se realizează printr-o curte spațioasă, care oferă locuri de parcare pentru 3 autoturisme. De asemenea, în fața porții există posibilitatea de parcare pentru încă 2 mașini. Cele doua spatii se pot inchiria si separat!!!!!

Proprietatea beneficiază de amplasare avantajoasă, având deschidere directă către șoseaua E85, ce leagă Bucureștiul de Giurgiu. De asemenea, se află la doar 100 de metri distanță de sensul giratoriu, unde sunt amplasate Biserica "Sf. Constantin și Elena" și un magazin Mega Image în Jilava.
Cele doua cladiri pot fi inchiriate si separat.

Vă invităm cu drag să programați o vizionare și să explorați toate posibilitățile pe care aceste spații le oferă. Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, vă stau la dispoziție!

Id intern: P5758

Suprafaţă totală: 177 m²
An finalizare construcție: 2018
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici