Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu de inchiriat in zona Onix! Comision 0% chirias!

Brasov, Brasov Acum 6 luni 790 EUR
Zona

Centrul Civic

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
94
 Preț negociabil

Aveti o afacere care se bazeaza pe relatia cu clientii? Aveti produse sau servicii pe care clientii le cauta si isi doresc sa vina dupa dvs? Va doriti un spatiu modern unde sa va desfasurati activitatea si unde sa va gaseasca clientii usor?

Atunci acest spatiu este ideal pentru ce aveti dvs nevoie: apartament modificat si autorizat conform realitatii, intr-un spatiu comercial cu acces din strada, in suprafata utila de 94 de mp!

Situat in zona Onix, pe str. Grivitei, spatiul este open space, cuprinde o bucatarie mica si un grup sanitar, dispune de acces din strada, vitrina de cca 3 ml si se afla intr-o zona ideala, nu foarte expus, dar in acelasi timp cu potential comercial.
Un alt beneficiu pentru viitorul chirias consta in faptul ca necesita renovare, ocazie cu care dvs aveti posibilitatea sa il amenajati in functie de nevoile specifice ale activitatii pe care o desfasurati!

Ideal pentru cabinet medical de specialitate, stomatologie, kineto, birou notarial, diverse activitati de retail cu produse de nise, sala de sport, coafor si infrumusetare, etc...

Va invitam sa analizati fotografiile efectuate de colegii nostrii, schita spatiului si va asteptam cu interes in vederea vizionarii!
In eventualitatea incheierii unui contract de inchiriere, este bine de stiut ca se doreste inchirierea pe min. un an, o chirie in avans si una drept garantie! Comisionul de inchiriere este zero!

Pentru detalii suplimentare, colegul nostru Dan Spulber va sta la dispozitie!

Suprafaţă totală: 125 m²
An finalizare construcție: 1984
Vitrină: 3.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 2.5 m
Număr încăperi: 3
Număr Grupuri Sanitare: 1
Posibilitate parcare: Nu
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici