Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiu industrial de 844mp de închiriat

Todiresti, Vaslui Acum o lună 1.500 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
844
 Preț negociabil

Imobilul este situat in comuna Todiresti, judetul Vaslui, cu acces usor la DN 15d., fiind un punct de lagatura intre judetele Neamt (Roman 45km), Vaslui (Negresti 4km, mun. Vaslui 34 km) si Iasi (mun. Iasi 60 km).
Spatiul industrial (parter + 1 etaj) dispune de o suprafata generoasa, fiind compus din atelier, spatiu de depozitare, spatii pentru birouri, magazii, etc., avand o suprafata construita de 684 m.p. si o suprafata de 843 m.p., de asemenea mai dispune de platforma betonata, 2 usi de acces cu inaltime de peste 4 m, 28 de incaperi ( birouri, magazii, ateliere, vestiare, grupuri sanitare etc), pod rulant, curent monofazic si frifazic, accesul in incinta imobilului se face pe o poarte de 6 m, constructiile sunt edificate din caramida si beton, inaltimea cladirii este peste 6 metri ceea ce ofera acces usor in interior a autovehiculelor de mare tonaj.
In apropiere se mai gasesc un spatiu de depozitare in suprafata utile de 44 m.p. si o platforma de beton, in suprafata construita de 272 m.p., ideala pentru depozitare sau pentru ridicarea unei constructii metalice.

Suprafaţă totală: 685 m²
Suprafaţă birouri: 28 m²
An finalizare construcție: 1970
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 8.0 m
Număr încăperi: 8
Număr Grupuri Sanitare: 4
Acces: Acces TIR
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Spații comerciale - Birouri din:

Judetul Vaslui Todiresti Vaslui Negresti
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici