Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu industrial de inchiriat in municipiul Fagaras judetul

Fagaras, Brasov Acum 2 luni 1.050 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
300

Hala industriala de inchiriat, cu suprafata de 300 mp pretabila pentru depozitare sau productie, in municipiul Fagaras judetul Brasov. Spatiul industrial este situat pe platforma fostei fabrici Economica.
Ca si utilitati dispune de: apa, canalizare, curent electric trifazic, monofazic si fibra optica. Hala este dotata cu: pardoseala betonata, usi pvc si ferestre pvc cu sticla termopan si birou amenajat. Spatiul este cconstruit pe un singur nivel, fiind format din: hala, birou, hol acces, vestiar si grup sanitar.
Hala are utilitati contorizate separat, poarta de acces, supraveghere video si are acces TIR.
Contact: 0369.822.820

Descarca acum aplicatia pe mobilul tau, cauta " TABOO Imobiliare " pe AppleStore, Google Play sau Huawei Play si o sa fi la curent cu cele mai noi proprietati adaugate.
Id intern: P17815

Suprafaţă totală: 360 m²
Suprafaţă birouri: 2 m²
An finalizare construcție: 1980
Stadiu construcţie: Finalizat
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 1
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici