Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Spatiu industrial tip hala/depozitare 84mpu de inchiriat zon

Sibiu, Sibiu Acum 7 luni 500 EUR
Zona

Lazaret

Tip tranzacție

Închiriere

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
84
 Nu include TVA

Spatiu Industrial Ideal pentru Afacerea Dvs. în Zona Lazaret, Sibiu

Spatiu Industrial cu 2 Camere de Inchiriat

Suprafata Utila: 84 mp

Aveți ocazia de a închiria un spațiu industrial ideal pentru depozitare sau activități comerciale în zona Lazaret din Sibiu. Acesta dispune de o suprafață utilă de 84 mp și oferă facilități esențiale pentru afacerea dvs.

Caracteristici Cheie:

Suprafață Versatilă: Spațiul dispune de 2 camere spațioase și un grup sanitar, oferind suficient loc pentru depozitare sau desfășurarea activităților comerciale.
Încălzire Eficientă: Încălzirea este asigurată de centrala proprie și calorifere, menținând temperatura optimă în interior în timpul sezonului rece.
Lumină Naturală: Spațiul beneficiază de geamuri din PVC cu termopane, asigurând o bună iluminare naturală.
Construcție Solidă: Pereții din cărămidă oferă stabilitate și siguranță pentru depozitarea bunurilor.
Acces Ușor: Spațiul dispune de acces pentru autovehicule, facilitând încărcarea și descărcarea mărfurilor.
Această locație reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă dezvolta afacerea sau pentru a asigura spațiul necesar pentru depozitare. Act now!

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat mai jos.

Echipa Klic Imobiliare vă stă la dispoziție pentru a vă ghida în procesul de închiriere. Nu lăsați această ocazie să vă scape!
Id intern: P1561

Suprafaţă totală: 100 m²
Suprafaţă birouri: 2 m²
An finalizare construcție: 1992
Stadiu construcţie: Finalizat
Tip imobil: Alte tipuri

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici