Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Spațiul comercial la DN în Vladeni, Brasov.

Vladeni, Brasov Acum 2 luni 32.500 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Spaţii comerciale

Suprafață utilă (m²)
100

Oportunitate excelentă pentru afacerea ta!

Bună, vă prezint în Reprezentare Exclusivă un spațiu comercial la DN E68 în localitatea Vlădeni, situat pe Calea Făgărașului nr. 322, jud. Brașov.

Acest spațiu construit la sol are o suprafață generoasă de 100 mp, fiind structurat pe un regim de înălțime S+P. Suprafața desfășurată de 143 mp include două beciuri, un hol și casa scării, oferind astfel spațiu suplimentar pentru stocarea și organizarea produselor.

Magazinul propriu-zis dispune de două camere, o bucătărie și un hol, care pot fi utilizate în conformitate cu nevoile afacerii tale. De asemenea, sunt disponibile două toalete, asigurând un confort adecvat atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Toate aceste facilități și spații dispune de un teren de 173 mp, oferind posibilitatea de amenajare a unei curți interioare private.

Această locație strategică pe drumul național îți oferă o vizibilitate excelentă, atrăgând un flux constant de clienți și sporindu-ți potențialul de vânzări.

Nu rata șansa de a-ți dezvolta afacerea în acest spațiu comercial bine poziționat!
Contactează-ne pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare a locației.

Suprafaţă totală: 143 m²
An finalizare construcție: 1929
Vitrină: 4.0 m
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 2
Număr Grupuri Sanitare: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Tip imobil: Casă/Vilă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici