Anunțul a fost dezactivat!

Springriver Mansion | Conac in Zona Cornu | Prahova

Cornu, Prahova Acum o săptămână 995.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

400

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
1400
Stare proprietate
Nouă

Imaginandu-ne viata la conac, ne transpunem cu usurinta intr-o lume feerica, atemporala, in care dainuie dorul acela nestavlit pentru o viata in tihna, complet lipsita de preocuparile deopotriva derizorii si stresante ale lumii mondene.

Inconjurat de un peisaj desprins parca din file de poveste, cu o arhitectura impozanta, Springriver Mansion este un conac a carui prestanta depaseste pana si cele mai exigente asteptari.
Situata în Cornu-Prahova, proprietatea se intinde pe un teren de 1400 mp, iar constructia a fost finalizata recent, in 2022. Cu o deschidere de 22 mp, 7 locuri de parcare si o vegetatie pitoreasca, specifica zonei de munte, cladirea ocupa o suprafata desfasurata de 500 mp, suficient cat sa se inalte pe 4 nivele (subsol, parter, etaj, mansarda), iar fiecare detaliu, de la interior la exterior, este menit sa impresioneze atat individual cat si in armonia de ansamblu.

Plimbarea pe domeniu nu poate fi descrisa decat ca una demna sa inspire si sa armonizeze trupul cu mintea si sufletul. Terasamentul face ca peisajul sa fie cu atat mai interesant si sa trezeasca dorinta de explorare si reconectare cu tot ce are natura sa ofere mai frumos: aer curat, fosnet de frunze, muzica pasarilor si tihna regasita pe nestiute a privitorului.
Asemenea peisagisticii de exceptie, cladirea in sine isi dezvaluie povestea unei lumi desprinse complet de cotidianul urban:
- desi sobru si dur in aparenta exteriorul din piatra nu face altceva decat sa confere o candoare aparte constructiei;
- ferestrele inalte, cu arcade ce unduie vizual structura stoica a pietrei invita lumina sa patrunda din abundenta la interior;
- insasi forma casei imbina armonios rigoarea unghiurilor drepte cu poetice rotunjimi ce ii dau un fascinant echilibru vizual.

La interior, predominante sunt tonurile neutre de alb, gri si negru, incalzite de elemente naturale ale mobilierului din lemn masiv. Zona de living&dining a fost conceputa ca spatiu generos de socializare, al carui focus este in zona de semineu. Bucatariei i-a fost acordat un spatiu discret, insa designul acesteia este de o cochetarie inegalabila, imbinand perfect utilul cu placutul atat la nivel de functionalitate cat si ca elemente de decor.
Dormitoarele, 5 la numar, au fost concepute ca spatii incapatoare, aerisite, scaldate in lumina naturala si romantate de arcadele ferestrelor prin care aceasta patrunde. Atat vizual cat si vibrational, totul pare sa se armonizeze nesperat de frumos, in firescul unui spatiu feeric ce se materializeaza din ce in ce mai pregnant pe masura ce timpul insusi pare ca sta in loc aici.

In toata aceasta poveste, insa, nu puteau lipsi aspectele practice care intretin din umbra confortul indispensabil unei vieti lipsite de griji:
- centrala proprie
- incalzire prin pardoseala
- izolatie interioara
- izolatie exterioara
- geamuri tripan si ferestre de aluminiu
- canalizare
- sistem de alarma si supraveghere video
- telecomanda poarta de acces
- videointerfon
- certificat energetic clasa A

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici