Anunțul a fost dezactivat!

Starter Auto Profesional, Exaltus®, Multifunctional

Navodari, Constanta Acum 2 luni 418 LEI
Tip

Tip

✨ Performanta Profesionala de la Inceput la Sfarsit: Starterul Auto Profesional Exaltus® este partenerul perfect pentru orice sofer dornic sa se simta in siguranta si pregatit in fata oricarei situatii de urgenta.


 



✨ Versatilitate Multifunctionala: Conceput pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de vehicule, acest starter auto este compatibil atat cu motoarele pe benzina, cat si cu cele diesel, oferind solutii flexibile pentru orice situatie atat la rece cat si la cald. (temperaturi extreme)





✨ Fiabilitate si Durabilitate Ridicate: Cu un redresor de incredere si o putere de 12V, acest starter auto este echipat cu un acumulator puternic care asigura pornirea rapida si sigura a masinii tale in orice conditii.


 





✨ Monitorizare si Control Optime: Cu un display digital intuitiv, ai mereu la indemana informatiile esentiale despre starea bateriei si procesul de incarcare.


 

✨ Confort Fara Fir: Cu functia de incarcare wireless, nu mai trebuie sa te ingrijorezi de cabluri sau prize atunci cand ai nevoie sa iti incarci dispozitivul mobil sau alte echipamente.

Piese - Accesorii - Consumabile din:

Judetul Constanta Navodari Mamaia Constanta Lazu
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici