Anunțul a fost dezactivat!

Stație de sortare beton de vânzare

Arad, Arad Acum o lună 1.300.000 EUR
Zona

UTA

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Industrial

Suprafață utilă (m²)
645
 Nu include TVA

Această proprietate industrială oferită de Propertylab este o oportunitate excelentă pentru o companie care are nevoie de o suprafață mare de teren și o clădire de birouri modernă și bine utilată. Situată într-un parc industrial accesibil pe un drum asfaltat, proprietatea beneficiază de o poziționare strategică în apropierea drumului de centură (Ovidiu FN, Arad), ceea ce face transportul și accesul facil pentru angajați și pentru transportul mărfurilor.

Suprafața totală a proprietății este de 9193 m2, iar clădirea de birouri modernă ocupă o suprafață de 326 m2, distribuită pe două etaje. La parterul clădirii sunt 5 birouri, 1 sală de conferințe, facilități sociale, 1 atelier de reparații, 2 depozite și o cameră de laborator, precum și un punct de control de securitate. La etajul superior este amenajată o locuință pentru lucrători, formată din 5 camere, o bucătărie și facilități sociale. Această clădire modernă și bine echipată poate fi personalizată în funcție de nevoile și preferințele companiei care o va achiziționa.

În plus, complexul de birouri dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv acces la internet de mare viteză, sală de servere, centrală telefonică și televiziune prin satelit. Sistemul de încălzire centrală cu gaz este asigurat pentru încălzirea clădirii.

Este important să menționăm că prețul de vânzare pentru proprietatea prezentată, inclusiv clădirea de birouri (fără echipamentele de laborator și fabrica de beton), este de 1.300.000 EUR+ tva. În plus, vânzătorul poate demonta și elimina fabrica de beton în termen de 6 luni.

În concluzie, această proprietate industrială oferă oportunități excelente pentru o companie care are nevoie de o suprafață mare de teren și o clădire de birouri modernă și bine utilată, situată într-o poziție strategică în apropierea drumului de centură (Ovidiu FN, Arad).

Pentru mai multe informații vă aștept la un telefon.
Szekeres Carol-consultant imobiliar
Tel 0729966649
CP1681854

Suprafaţă totală: 700 m²
Suprafaţă birouri: 326 m²
An finalizare construcție: 2000
Stadiu construcţie: Finalizat
Înălţime spaţiu: 4.0 m
Număr încăperi: 4
Acces: Acces TIR
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Tip imobil: Depozitare

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici