Anunțul a fost dezactivat!

Teren Stradal DN2 E 85 TURN TV Bogdan Voda

Bogdan Voda, Bacau Acum un an 33.150 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
537
Front stradal (metri)
20
Utilități
Da

IXIMO Agentie Imobiliara va propune spre cumparare -in reprezentare exclusiva-537 mp teren intravilan[COLORAT GALBEN IN SCHITA] cu deschidere 20 m liniari excelent pozitionat la DN2-E85 plus cota indiviza din drum privat[colorat in verde deschis pe schita] de acces din E85 langa VODAFONE si TURNUL TV din Bogdan Voda.

Langa teren,tot stradal, este construita recent o hala moderna din panouri termoizolante ce deserveste o societate de transport cu parc auto propriu.

DJ207P, Bogdan Vod#259; 607541

Teren[COLORAT GALBEN IN SCHITA] forma poligonala regulata( cu 2 intrari:amenajata cu podest autorizat din drumul public DN2 E85 iar prin drum privat de acces[colorat in VERDE DESCHIS pe schita] avand legatura catre Strada ALBASTRELELOR ) deschidere 20.37 m x 26.52 MLungime / fata in fata cu depozitul logistic VALEX INTERNATIONAL. Ideal servicii transport,depozitare,distributie,ateliere productie amp; resedinta ,utilizare mixta.Apa din reteaua publica,iluminat public,retea canalizare,curent inclusiv RETEA HIDRANT sunt utilitatile disponibile pe teren la intrarea din Drumul national .

Amplasament pentru servicii de diverse tipuri cu un foarte comod acces catre oras , la un pret de neegalat pentru aceasta pozitie mult privilegiata fata de celelalte proprietati din zona.

Pretul include cota parte indiviza din drumul de acces privat ce va fi balastat si compactat pe costurile vanzatorului /conform cu avizarea UAT Com.Saucesti.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici