Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Studio dublu (apartament 2 camere) cartier Nufarul, Oradea

Oradea, Bihor Acum 2 luni 68.000 EUR
Zona

Nufarul

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

41

An finalizare construcție
2023
Etaj
10
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
10
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Suntem încântați să îți prezentăm un studio dublu, din cartierul Nufărul ansamblul Green Residence din Oradea. Este o oportunitate adevărat unică și te invităm să faci parte din această experiență excepțională.

Situat într-o locație deosebită, acest complex oferă tot ce îți poți dori pentru un stil de viață modern și confortabil. Cu o suprafață utilă de 41,2 mp și un balcon generos de 8,4 mp, acest studio este proiectat pentru a-ți oferi spațiul și libertatea de care ai nevoie.

Spațiul de dormit de 12,2 mp este amenajat pentru relaxare și odihnă, în timp ce camera de zi și bucătăria de 22,4 mp creează un mediu prietenos pentru întâlniri și momente speciale alături de familie și prieteni.

Baia de 3,8 mp și holul de 2,8 mp completează perfect acest studio de 49,6 mp, iar suprafața construită de 67 mp garantează spațiu suficient pentru toate nevoile tale.

Un alt avantaj deosebit este parcare exterioară inclusă în preț, pentru a-ți asigura liniștea în ceea ce privește locul de parcare.

Prețul acestui studio este de 68 000 Euro + 5% TVA, pentru cei care optează pentru un avans de 80%. De asemenea, este important să știi că pana la sfârșitul anului 2023 TVA-ul este de 5%, dar începând cu anul următor acesta va crește la 9%.

Nu pierde această oportunitate unică de a trăi într-un mediu aparte. Contactează-ne astăzi pentru a programa o vizionare.
Alege calitatea și confortul la Nufarul Green Residence!

Designul interior este prezentat cu titlu de exemplu de proiect de amenajare interioara. Apartamentul se preda la stadiu de "finisat la alb"

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici