Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Sudori MIG/MAG/WIG - Germania

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 luni 3.500 EUR
Domeniu de activitate

Producție

Ţară

Germania

Recrutăm sudori cu experiență pentru se alătura colaboratorilor din Germania care produc serii mari și mici, piese individuale și produse la comandă, comenzi din industria auto, mașini de construcții, inginerie mecanică și aviație.

ONLY EU !

SE CERE:

• Experiență anterioară minim 2 ani în rolul pe care îl solicitați - obligatoriu

• Certificate profesionale ISO valabile nu sunt obligatorii

• Nivel mediu de limba germana A2-B1 sau fluent engleză

• Citire plan

• Să lucrați independent, orientat spre rezultate și precis în echipă.

• Cazier judiciar

• Adeverinta de apt de munca de la control medical

• CV actualizat care sa contina experienta, perioadele lucrate, angajatorul si functia, datele de contact, calificari, nivel de cunoastere lb. engleza si lb. germana etc.+ certificari, atestate etc.

SE OFERA:

• Contract de muncă pe perioada nederminată direct cu angajatorul

• Salariul de inceput intre 17,00 si 20,00 Euro brut pe ora

• Cazare oferită contra cost

• Posibilități de integrare socială in Germania

• Asistență/ consultanță pe toată durata procesului de relocare. De ce să te alături echipei noastre?

Suntem o agenție de recrutare specializată în găsirea candidaților potriviți pentru angajatorii din Germania și alte țări europene. Vom fi alături de tine pe toată durata procesului de aplicare și îți vom oferi suportul necesar pentru a obține poziția dorită și pentru a te ajuta să te adaptezi la noua ta viață profesională într-un mediu de lucru străin.

Serviciile noastre includ:

* Preluarea și procesarea dosarului tău de aplicare, inclusiv CV-ul și scrisoarea de intenție.

* Facilitarea preluării dosarului de către angajator și programarea interviului.

* Primirea, analizarea și clarificarea feedback-ului pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești șansele de a obține poziția dorită.

* Oferirea cursurilor online de limbă germană pentru a-ți dezvolta cunoștințele de limbă și pentru a te simți mai confortabil în mediul de lucru.

* Oferirea de consiliere și suport pe toată durata procesului de recrutare și relocare pentru a-ți ajuta să faci față tranziției într-o nouă țară și la un nou loc de muncă.

Vrei un job? Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon afișat. Te asigurăm că serviciile noastre referitoare la găsirea unui loc de muncă potrivit sunt și vor rămâne mereu gratuite!Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale în scopul procesului de recrutare, în acord cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) / Datenschutzgrundverord.

Publicat prin JobZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Muncă în străinătate din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Voluntari
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

anglia
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici