Anunțul a fost dezactivat!

Taiere cu pozitionare automata

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 3.200 EUR
Tip

Tâmplărie - Producții materiale

Urmariti pe youtube urmatorul filmulet:
https://youtu.be/ovqieB1JnhE

Domeniul de activitate

Este util oricărui atelier industrial care taie la cote prestabilite orice tip de material achiziționat la bară. De exemplu, profile din PVC sau aluminiu în domeniul confecționării ușilor și ferestrelor; țevi rectangulare sau corniere în domeniul confecțiilor metalice; scânduri sau profile din lemn stratificat în domeniul tâmplăriei sau dulgheriei; țevi rotunde în domeniul instalațiilor sanitare. De asemenea, poate fi utilizat de către atelierele care confecționează jaluzele sau rulouri pentru ferestre.
Utilajul poate fi comercializat cu sau fără mașină de tăiat, el putând fi cuplat la mașina de tăiat a clientului.

Descriere funcționare

Cota ce se dorește a se tăia se va introduce de la tastatură, după care se apasă butonul START. Capul mobil se va deplasa la cota respectivă, se va imobiliza pneumatic, iar operatorul va deplasa bara de tăiat până în limitatorul capului mobil. Acum poate executa tăierea, fix la cota dorită.
Utilajul se conectează la rețeaua electrică 230V și la instalația de aer comprimat 4-8 bar. Dimensiunea de gabarit (Lx lx H) a utilajului este: 4000x900x1750 mm - varianta fără mașină de tăiat.

Avantaje

Acest utilaj crește viteza de lucru și elimină erorile umane datorate măsurătorilor. Dimensinea maximă de tăiere este de peste 4 m.
Utilajul se poate conecta la rețeaua wifi și se pot transmite pe telefon, tabletă sau PC dispecerat diverse semnale tehnice, cum ar fi: starea de funcționare sau numărul de tăieri efectuate. Se pot realiza rapoarte zilnice și lunare ale activității operatorului.
Mașina de tăiat inclusă poate tăia simultan metal, PVC, aluminiu sau lemn, având turația motorului și discul de tăiat adaptat pentru aceste materiale.

www.fastmachinery.ro

Afaceri - Echipamente profesionale din:

Judetul Bucuresti-Ilfov Bucuresti Popesti Leordeni Chitila
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Strung
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici