Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul

Telefon Apple iPhone 13 128Gb, 5G, negru, neverlocked

Constanta, Constanta Acum 3 zile 2.300 LEI Livrare cu verificare
Marca

iPhone

Tip

Telefoane Mobile

Vând telefon Apple iPhone 13, capacitate de stocare 128 GB, culoare neagră, liber de retea, impecabil estetic, stare foarte bună de functionare, însoțit de cutia originală, cu toate accesoriile. Telefonul a fost folosit permanent in folie de sticlă aplicată pe display și asigurat cu husa, care vin la pachet, ca bonusuri. Aparatul prezinta urme normale de folosire (uzura), fara lovituri sau zgarieturi. Starea sănătății bateriei este de 89%. Telefonul se livrează resetat la setările de fabrică, fără parole sau conturi active ori în iCloud. Prețul este fix și nu fac schimburi. Predare personală în Constanța, dar trimit și în țară însă numai prin curier, foarte bine ambalat, prin livrare cu verificare.

DISCLAIMER: DACA IN ANUNT NU SE PREVEDE ALTFEL :

1. Nu accept schimburi, motiv pentru care va rog sa nu ma deranjati inutil cu oferte la care nu voi raspunde. Nu voi purta nici un fel de conversatii pe tema increderii in produsele oferite de mine sau la pretentiile altora de tip MALL/SHOP si rog persoanele suspicioase sa se abtina de la cumparare.
2. Produsele expuse la vanzare imi apartin, au fost folosite si le-am pus preturi foarte mici cu scopul de a le vinde cat mai rapid. Din aceste motive, va rog sa nu oferiti alte preturi ca pretexte de negociere, deoarece pretul fiind minim, este fix, fiind totodata si ultimul pret. Orice reducere de pret se va face numai in conditiile achizitionarii mai multor produse din oferta mea. Nu vand produsele in afara granitelor Romaniei.
3. Taxele de transport si rambursul banilor la curier vor fi suportate integral de cumparator si nu sunt incluse in pretul produsului. De regula, din lipsa de timp, nu trimit prin posta. Livrarea personala se face doar in Constanta. Nu vor fi expediate comenzile care nu vor fi confirmate telefonic.
4. Pentru contact, va rog sa ma sunati numai intre orele 9,00 – 21,00. Va rog sa nu solicitati informatii despre produse prin sms ori alte asemenea tipuri de mesaje. Pentru siguranta datelor, voi raspunde doar daca mesajele vor fi trimise dintr-un cont apartinand acestui site; daca nu aveti cont, creati unul.
5. Pentru produsele scoase la vanzare am facut fotografii care reflecta starea lor reala. Produsele se vand asa cum se vad in fotografii, in starea in care se afla. Uneori, prima fotografie poate fi luata de pe internet pentru claritate, urmatoarele fotografii reflectand starea actuala a produselor.
6. Orice detalii tehnice despre produs, in plus fata de cele aratate in anunt, le puteti gasi pe internet, la pagina producatorului. Produsele au fost probate in prealabil, astfel ca, la vanzarea directa, nu se va face proba acestora, nu se va elibera certificat de garantie si nu se pot retura.
7. Inainte de a efectua comanda, va rog sa cititi cu atentie acest anunt si sa va asigurati ca l-ati inteles pe deplin si sunteti hotarat sa cumparati, pentru a evita orice situatii neplacute. Nu solicitati rezervarea produselor pentru ca nu se va acorda, vanzarea efectuandu-se pe principiul “primul venit, primul servit”.

Va multumesc pentru vizionare si intelegere !

Contactează utilizatorul

Telefon Apple iPhone 13 128Gb, 5G, negru, neverlocked
ADOLF HAUER Proprietar
ID 15996530
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Telefon Apple iPhone 13 128Gb, 5G, negru, neverlocked
Preţ2.300 LEI Telefon Apple iPhone 13 128Gb, 5G, negru, neverlocked Iphone  |  telefoane mobile Constanta, Constanta
IPhone 15 Pro Max 256 Gb White Nou
Preţ5.000 LEI IPhone 15 Pro Max 256 Gb White Nou Iphone  |  telefoane mobile Constanta, Constanta
Iphone xr 256gb impecabil
Preţ850 LEI Iphone xr 256gb impecabil Iphone  |  telefoane mobile Constanta, Constanta
IPhone 15 SIGILAT‼️
Preţ3.400 LEI IPhone 15 SIGILAT‼️ Iphone  |  telefoane mobile  |  nou  |  negociabil Alexandria, Teleorman
Cumpar Galaxy S24 sau S24+ (5G 256GB Dual SIM Marble Gray)
Preţ2.500 LEI Cumpar Galaxy S24 sau S24+ (5G 256GB Dual SIM Marble Gray) Iphone  |  telefoane mobile Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici