Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Teren 1870mp amonte lacului Tarnita,intravilan CF apa curent aut.cons

Lapustesti, Cluj Acum 4 săptămâni 65 EUR
Zona

Sud-Vest

Tip teren

Fâneaţă

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
1870

Persoană fizică, ofer spre vânzare o parcelă de cca. 2000 m2, intravilan, intr-o zona foarte linistita, cca.1 km amonte de coada lacului Tarnita si la 35 km de Cluj-Napoca. Terenul este drept, cu front de 33m, imprejmuit cu stalpi de beton, sarma ghimpata si plasa de sarma.
Utilitati: apa - fantana si Curent trifazic
Documente:
Carte funciara, Certificat de urbanism emis de CJC
Proiect casa cu autorizatie de constructie 2024 emisa de CJC - pentru casa de locuit, anexa, garaj, microstatie epurare, etc.
La limita zonei de E a terenului, strajuit de un zid de piatra, cu scari pentru acces la luciul apei, se afla raul Someșul Cald. Terenul dispune si de padure, cca.350 m2 - in zona de V. Parcela este situata pe valea Somesului Cald, intre munti, cu o panorama frumoasa asupra versantilor impaduriti, beneficiind de multe ore de soare.
Accesul se face din drumul judetean 107P (Tarnita Cluj- de langa izvorul cu foisor), pe drumul din piatra care deserveste proprietatile din zona. Drumul este inclus in noul PUG, urmand a se efectua constructia totala a acestuia de catre CJC.
Pretul, 65 euro/mp, negociabil.
Mai multe informatii la telefon, whatsapp, email, etc.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici