Anunțul a fost dezactivat!

Teren 2221 mp cu casa batraneasca la pret de o masina

Bacau, Bacau Acum o lună 12.700 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
2221
Front stradal (metri)
22
Utilități
Da

Blitz ofera spre vanzare un teren de 2221 mp cu casa batraneasca si anexe, in sat Chiticeni, comuna Secuieni din Bacau.
La doar 20 km de centrul orasului Bacau, in Chiticeni se afla aceasta ocazie si oportunitate de a cumpara un teren cu un pic peste 5 euro pe mp, avand si o casuta batraneasca din lut construita la sol pe o suprafata de 59mp, fiind un avantaj pt un proiect de restructurare , o anexa de 10 mp (magazie) si alta anexa de 38 mp amprenta la sol (grajd) trecute in schita cadastrala.
Din totalul terenului, partea din spate de 608 mp este trecut de la primarie extravilan, 460 mp curti constructii, si restul de 1153 mp intravilan.
Toate actele in regula, un singur propietar.
Intr-un loc foarte liniștit cu multă verdeață in jur, cu o liniște desăvâșită, se aude ciripitul păsărilor sălbatice , care sălășluiesc in apropiere fiind si o zonă impădurită . Casa din prezenta ofertă are un preț foarte atractiv, având în vedere o structură mai veche care păstrează arhitectura caselor de la țară din anil 60-70, are o componență de 3 camere , prevăzută cu sobe, pardoseală din lemn, cu ferestre din lemn, cu un mobilier mai vechi, care poate fi recondiționat si pus în valoare, adorat de straini. Se pretează pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul turismului rural, cu un minim de investitie, dar un potential maxim având in vedere atât linistea zonei cât si a peisajelor frumoase .
O pensiune agroturistica este o afacere care poate oferi un loc de munca oricarui membru al unei familii din mediul rural si care poate fi demarata fara eforturi deosebite.
De asemeni o alta oportunitate este cea de a reconditiona casa si anexele , astfel avand un teren imens pentru orce plantatie si o casuta la tara nu foarte departe de oras inconjurata de multa verdeata si oxigen.
Pretul este ca si cel al unui auto second hand, nu pierdeti ocazia, pentru a investi si ai creste valoarea in viitor.
Pretul este sub nivelul pietei, fructificati ocazia, foarte putin negociabil la fata locului.
Contactati-ne pentru orce informatii sau vizionare !!!



Cod ofertă / ID BLITZ: P129086
Id intern: P129086

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici