Anunțul a fost dezactivat!

Teren casa Militari Residence | Chiajna

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 119.900 EUR
Zona

Militari

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
500
Front stradal (metri)
24
Utilități
Da
 Preț negociabil

RIMO va propune spre vanzare un superb teren situat in zona cartierului Militari Residence, pe strada Acvilei, paralela cu strada Rezervelor. Se afla pe o strada privata (cu bariera) plina cu case, toate pe loturi identice de 500mp.
Pe teren sunt toate utilitatile (gaz, apa, canalizare, curent). zona in curs de dezvoltare, supermarket si toate utilitatile in zona.
Regimul maxim de inaltime permis este, conform certificatului de urbanism, de P+3 (13,5 m) - P+6 (22,5m), pentru locuinte colective, cladiri pentru invatamant sau administratie locala.
Proprietarii ce au imobile pe strada se cunosc de multi ani, si implicit au facut investitii impreuna precum: conducta de gaze naturale si cablurile de electricitate sunt pe strada chiar in fata proprietatii iar conductele de apa potabila si cea de canalizare, de la Apa Nova, sunt accesibile deja pe proprietate. Strada este acum pietruita/betonata.
Strada este foarte linistita, circula doar masinile vecinilor pe ea caci este privata, inchisa la un capat cu bariera automata.
In jur sunt case frumoase de cel mult 2 etaje inaltime. Si in toata zona sunt numai vile.
La cateva minute distanta de mers PE JOS avem cam tot ce este necesar: magazin PROFI la 4 minute (250 m), MegaImage la 7 minute (500 m), Complexul comercial Militari (Auchan, Metro, Decathlon, BricoDepot etc.) la 20 de minute (1,4 km), cabinet de recuperare medicala la 5 minute (300 m), o sala de fitness la 8 minute, LIDL la 10 minute (770m), piscina Aqua Garden Militari tot la 10 minute, un salon de masaj la 4 minute etc.
In zona, la 2-3 minute de condus, avem: vulcanizare auto, service-uri auto, 3-4 spalatorii auto etc
Toate actele sunt la zi, pot fi consultate imediat (act de vanzare-cumparare, certificat de urbanism etc.)
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici