Anunțul a fost dezactivat!

Teren de vanzare Strada N. D. Cocea - 10000 mp - zona Pro...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 570.000 EUR
Zona

Progresul

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
10000
Front stradal (metri)
62
Utilități
Nu
 Preț negociabil
 Nu include TVA

Va propunem spre vanzare un teren cu o suprafata generoasa de 10.000 mp si se afla in zona Progresul, pe strada N D Cocea. Este situat intr-o zona linistita, potrivita atat pentru rezidential, cat si pentru activitati comerciale sau industriale.

Unul dintre aspectele distincte ale acestui teren este faptul ca este impartit in doua loturi mari, cu un drum de acces amplasat pe mijloc. Aceasta impartire faciliteaza accesul la ambele loturi si permite o flexibilitate sporita in utilizarea terenului.

Unul dintre cele doua loturi mari a fost ulterior impartit in trei loturi mai mici, fiecare cu o suprafata de 1500 mp. Aceasta impartire poate oferi oportunitati suplimentare de utilizare si dezvoltare, putand gazdui constructii diferite pe fiecare lot.

De asemenea, terenul beneficiaza de o locatie excelenta, avand acces facil la principalele artere rutiere si transport in comun. Zona este bine dezvoltata si dispune de toate facilitatile necesare, cum ar fi magazine, scoli, gradinite si centre recreationale.

Terenul este ideal pentru investitorii care doresc sa construiasca proprietati rezidentiale sau comerciale, sau pentru cei care cauta o oportunitate de dezvoltare. Cei interesati pot beneficia de avantajele de a avea mai mult de un lot, fie pentru a-si construi o casa mare si gradina, fie pentru a dezvolta proiecte multiple.

In ansamblu, acest teren de vanzare reprezinta o oportunitate unica pentru cei interesati de investitii imobiliare in zona Progresul - strada N D Cocea. Suprafata mare, impartirea in loturi si locatia excelenta il fac atractiv pentru diverse posibilitati de dezvoltare.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici