Anunțul a fost dezactivat!

Teren de Vis în Fundata Ideal pentru Iubitorii Muntelui!

Fundata, Brasov Acum 4 săptămâni 241.600 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
8057
Front stradal (metri)
100
Utilități
Da
 Preț negociabil

Descoperă oportunitatea unui vis devenit realitate în inima Carpaților! Îți prezentăm un teren generos de 8057 mp, poziționat în pitoreasca localitate Fundata, o adevărată bijuterie a naturii și un punct de atracție pentru pasionații de frumusețile montane.

Imaginează-ți o zonă în care fiecare dimineață te trezești cu privirea fixată asupra măreției Munților Bucegi, iar orizontul se deschide într-o panoramă de neuitat, în care culorile naturii dansează într-un spectacol continuu. Este locul ideal pentru cei care își doresc să investească în turism sau pur și simplu pentru cei care visează la o retragere liniștită, înconjurată de aerul curat al muntelui.

Beneficiind de un statut intravilan, terenul este pregătit pentru construcție, aducând cu sine utilitățile esențiale: curent și apă. Este mai mult decât un simplu teren; este o invitație deschisă pentru dezvoltare și creativitate, fie că visezi la un complex turistic sau la o casă de vacanță de poveste.

Nu rata ocazia de a deține un colț de rai într-una dintre cele mai frumoase și promițătoare zone turistice din România. Fundata te așteaptă să scrii următorul capitol al poveștii sale!

Contactează-ne astăzi și transformă viziunea ta în realitate!

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici